1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan presenta la seva nova furgoneta E-NV200
Nissan presenta la seva nova furgoneta E-NV200

Nissan presenta la seva nova furgoneta E-NV200

0
0
e-NV200
e-NV200

Nissan ha anunciat una nova bateria per a la e-NV200, la furgoneta de zero emissions que a partir d’ara tindrà més autonomia i serà capaç d’arribar més lluny que amb una sola càrrega.

La nova bateria de 40 kWh per a la furgoneta 100% elèctrica més venuda d’Europa ofereix un augment del 60% de l’autonomia, fins a arribar als 280 km. A més, atès que no ha augmentat la mida ni el pes de la pròpia bateria, els clients no hauran de renunciar a espai ni capacitat de càrrega. El que és més important és que aquesta furgoneta pot ajudar a les empreses i conductors professionals de tot el món a aconseguir un repartiment de proximitat 100% elèctric, perquè ara els clients podran recórrer 100km més que amb l’actual model amb una sola càrrega, la qual que vol dir que la Nissan i-NV200 cobreix fins al 40% de les necessitats diàries del segment de les furgonetes compactes a Europa.

Presentat al Nissan Futures

La nova e-NV200 de 40 kWh s’ha presentat al Nissan Futures 3.0 que es celebra a Oslo, la capital verda d’Europa el 2019. Aquest vehicle, a més d’ajudar els clients d’empresa a millorar les seves credencials ambientals, la furgoneta representa un pilar clau de l’ampli compromís de Nissan amb la disminució dels nivells d’emissions de CO2 en els centres urbans, causades pels lliuraments i / o recollides dels conductors professionals.

Les comandes de la nova e-NV200 de 40 kWh es podran començar a realitzar abans de finals de 2017. La furgoneta amb l’autonomia ampliada es seguirà produint a la planta de Nissan a Barcelona, que la fabrica des 2014 per a tothom.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *