1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan presenta un prototip 100% nipó, l’IMK
Nissan presenta un prototip 100% nipó, l’IMK

Nissan presenta un prototip 100% nipó, l’IMK

0
0

Nissan ha presentat l’IMK. Es tracta d’un prototip que combina disseny elegant, tecnologies i una acceleració elèctrica en una carrosseria compacta.

Segons la marca l’equip de disseny i enginyeria va analitzar el segment de vehicles predominant al Japó per buscar un cotxe de conducció àgil i connectat.

L’IMK està equipat amb tecnologies avançades ProPILOT d’ajuda a la conducció i amb funcions de connectivitat total.

Estètica japonesa

L’aspecte i les proporcions del IMK reflecteixen una estètica minimalista basada en la nova filosofia de disseny Nissan, anomenada Futurisme Atemporal Japonès.

L’exterior adopta la naturalesa simple del disseny tradicional japonès que es caracteritza per unes línies molt fluides. Els motius japonesos acuradament integrats li aporten refinament i intriga. Banyat en un disseny de pintura Akagane, que reflecteix un color coure vermellós, aquest prototip ret homenatge als artesans que van transformar el coure en obres d’art funcionals.

Disseny interior amb alta tecnologia

Segons la marca el prototip és un nou tipus d’ ‘habitació’ que recorda l’ambient d’una cafeteria o saló. El seient de tipus banc, que té una textura perforada, genera un espai relaxant i acollidor que transmet l’impressió “d’estar assegut en un núvol flotant”. El quadre de comandament i algunes parts de les portes estan entapissades amb materials de tons clars, que contribueixen a l’ambient acollidor.

Intercalats amb la part inferior de la porta trobem llistons de fusta que suposen un gest de complicitat a la tècnica japonesa de fusteria de fusta del kigumi. Aquesta característica s’ha ressaltat mitjançant la incorporació d’una il·luminació especial amagada. Les estoretes de color cafè fosc amb brins teixides de fibra metàl·lica contribueixen a millorar l’ambient del model.

A part del botó d’arrencada i la palanca de canvis, el prim quadre de comandament del prototip no inclou controls físics. A l’arrencar l’ IMK, apareixen els controls i la configuració de confort de l’habitacle mitjançant icones que brillen suaument dins de la tapisseria de Akagane.

Infoentreteniment i navegació modernes

La informació apareix ‘a l’aire’ gràcies a una pantalla prismàtica sense bisell. Es transmet al conductor o conductora mitjançant pantalles hologràfiques.

El vehicle té servei automàtic d’aparcament i de circulació per un sol carril a la carretera. També sistemes de connectivitat entre el vehicle i el telèfon intel·ligent per a una experiència més personalitzada.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *