1. Home
  2. Cotxes
  3. Nissan presentarà el nou NP300 Navara al Saló de Frankfurt
Nissan presentarà el nou NP300 Navara al Saló de Frankfurt

Nissan presentarà el nou NP300 Navara al Saló de Frankfurt

0
0

Nissan presentarà al Saló de Frankfurt el NP300 Navara, un pick-up que ha estat dissenyat completament de nou i que destaca pel seu xassís robust i resistent.

NP300

En el disseny exterior s’hi ha introduït la característica graella V-Motion així com els llums de dia de LED en forma de bumerang. L’interior ofereix una gran sensació i confort de conducció.

Pel que fa als motors, aquest pick-up equiparà el propulsor de 2,3 litres en dues variants de potència de 160 CV i de 190 CV. Aquest últim utilitzarà un doble turbo. A més, es llançarà en versions amb tracció posterior 4×2 o 4×4 acoblades a una caixa de canvis manual de 6 velocitats o automàtica de set.

I, per millorar la conducció i la maniobrabilitat Nissan ha dissenyat una suspensió del darrere totalment nova de cinc braços per al model de doble cabina i de ballestes per a la versió King Cab.

El nou NP300 Navara introdueix una sèrie de noves tecnologies inèdites en aquest segment de vehicles com són la càmera de visió 360 o el sistema anticol·lisió frontal.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *