1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan preveu créixer un 7% en el mercat espanyol
Nissan preveu créixer un 7% en el mercat espanyol

Nissan preveu créixer un 7% en el mercat espanyol

0
0
Presentació dels resultats i objectius de Nissan (Foto: Nissan)
Presentació dels resultats i objectius de Nissan (Foto: Nissan)

Amb 68.471 unitats matriculades i una quota total del 5,1%, Nissan es va consolidar l’any 2016 com a vuitena marca del Top 10 espanyol aconseguint el volum més alt de vendes dels últims deu anys. Amb aquestes xifres sobre la taula la marca aspira a créixer un 7% aquest any al mercat espanyol i continuar amb aquest camí expansionista.

Segons fonts de la companyia les claus per aconseguir aquest creixement passen per liderar segments clau per a la marca en el mercat com són els crossovers i els vehicles elèctrics.

La marca asiàtica més venuda a l’Estat Espanyol

El passat exercici el mercat va créixer un 12% arribant a 1,35 milions, Nissan va créixer un 13%, un punt per sobre del mercat sent la marca asiàtica més venuda a l’Estat Espanyol i arribant a una quota del 5,1%, la segona quota més alta de la història i el major volum de matriculacions de l’última dècada. Aquest volum va fer que Nissan registrés per tercer any consecutiu un creixement de doble dígit. Aquest creixement s’ha sustentat, sobretot, en els canals d’empresa i particular. Les vendes a través de la Xarxa es van incrementar un 13%, dos punts per sobre del previst.

Segons els gestors de la marca japonesa l’entorn econòmic presenta per a aquest any aspectes positius. Les variables macroeconòmiques que incideixen en el consum tindran comportaments positius, com el descens de la taxa d’atur o el previsible creixement de la taxa de consum de les llars, auguren un marc estable on el mercat espanyol de matriculacions hauria de créixer al voltant del 6% per a arribar a un volum de 1,44 milions d’unitats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *