Nissan retorna el groc al seu renovat Juke per Sant Valentí

El fabricant japonès presenta un nou color i millores en aquest model

Nissan va anunciar la producció de 300 Juke amb diverses novetats en el dia de Sant Valentí. En primer lloc, el fabricant d’automòbils japonès torna a introduir l’emblemàtic color groc en el crossover urbà després del gran èxit en la primera generació. A més, han afegit un seguit de millores en l’interior que faran l’experiència al volant d’aquest model encara més positiva. Totes aquestes evolucions van emmarcades en la versió especial del llançament de IKON.

Els canvis en l’interior del cotxe s’han dut a terme per millorar el confort de l’usuari. Dins d’aquestes millores, hi podem trobar la pantalla central d’informació i entreteniment, que s’ha augmentat fins a les 12,3 polsades i s’ha dirigit 8 graus en direcció al pilot, per tal de tenir els botons de control més a l’abast, a part d’una pantalla d’inici més intuïtiva. També, s’ha millorat el sistema de reconeixement de veu. En l’aspecte del confort, el nou model inclou millores en la tapisseria, més espai interior i més elements dirigits a buscar la màxima comoditat.

Bruno Mattucci, conseller director general de Nissan Ibèria, ha explicat el motiu la línia d’innovació seguida en el nou Juke. “Hem escoltat el que ens demanaven els nostres clients. Un Juke més icònic, més trencador i tecnològic. Per això llancem el renovat Nissan Juke amb una versió especial IKON, on els nostres clients podran gaudir de les seves extraordinàries qualitats dinàmiques al mateix temps que se submergeixen en un habitacle amb molta personalitat”, ha relatat.

Text: Roger Amores / Fotos: Nissan

Total
0
Shares
Anterior
L’equip Repsol Honda presenta la nova moto sense Red Bull

L’equip Repsol Honda presenta la nova moto sense Red Bull

L'abandonament de el patrocinador austríac deixa una decoració diferent

Posterior
Carlos Sainz parla del fitxatge de Hamilton per Ferrari

Carlos Sainz parla del fitxatge de Hamilton per Ferrari

El madrileny, sorprès per aquest moviment que el deixa sense cotxe

També et pot interessar
Total
0
Share