1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan s’alia amb el millor vi de Catalunya
Nissan s’alia amb el millor vi de Catalunya

Nissan s’alia amb el millor vi de Catalunya

0
0

Nissan forma part del millor vi de Catalunya. La marca japonesa ha cedit al celler Oller del Mas una furgoneta elèctrica e-NV200 com a regal per haver guanyat els Premis Vinari, que nomenen al millor vi del país.

La cessió s’ha fet per reafirmar el compromís de la marca japonesa per la sostenibilitat, ja que el celler està especialitzat en vins ecològics.

Propietat de la Família Margenat i amb més de 1.000 anys d’història, el premiat Oller del Mas, és el tercer celler arreu del món amb les emissions de carboni més baixes (0,7 grams per litre). A més, no utilitza cap substància de síntesi química i porta a terme gairebé tota la verema de forma manual, garantint així la millor selecció possible de la matèria primera.

A més del lliurament del Premi al Millor Vi Ecològic de Catalunya al celler Oller del Mas, Nissan també cedirà pròximament altres dues correu NV200 durant un mes a les dues bodegues premiades en la categoria general de Gran Vinari d’Or: el celler Vinyes d’Olivardots, pel seu vi Vd’O 1.10 2010, amb denominació d’origen de l’Empordà i el celler Vall LLach, per la seva vi Mas de la Rosa 2013 elaborat a la zona del Priorat.

El patrocini exclusiu d’aquests premis forma part de l’esforç de Nissan a favor de la implementació cada vegada més àmplia de la mobilitat 100% elèctrica i de zero emissions en les flotes de les empreses.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *