1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan Townstar 2022: Intel·ligència familiar
Nissan Townstar 2022: Intel·ligència familiar

Nissan Townstar 2022: Intel·ligència familiar

0
0

Aquest és el nou Nissan Townstar del 2022 que ja ha arribat a Camps Motor. Un model de tipus furgoneta compacta per a passatgers de la marca japonesa que arriba per conquistar qualsevol indret amb motors eficients i sostenibles, amb un ampli ventall de sofisticades tecnologies i molta… molta versatilitat.

Sota aquesta nova nomenclatura Townstar i construït sobre la base de la innovadora plataforma de l’aliança CMF-CD, i amb la ment posada en la transició cap a l’electrificació, ha estat dissenyat pensant en la qualitat i la funcionalitat com a instints bàsics i esdevenir un automòbil urbà replet de recursos per facilitat el dia a dia. I és que el seu aspecte és ben dinàmic i molt nítid, amb una graella frontal molt resolutiva (amb el nou logo de la marca), una aerodinàmica molt ben treballada i que en conjunt executa un producte que emana robustesa, compacitat i amb un toc un xic esportiu.

L’interior d’aquesta versió Combi de 5 places ofereix un espai particularment agradable, espaiós i molt lluminós, a més d’una alternativa realment òptima davant els SUV i turismes urbans. La versatilitat, la comoditat i l’espai de càrrega són els seus grans valors, amb molt bon refinament, mostrant la seva tendència cap al futur amb una connectivitat completa i bon grafisme, bona visualització de la pantalla central tàctil de 8 polzades i el seu gran secret, àmplies opcions d’emmagatzematge intel·ligent i espai multiusos per a les famílies.

Gràcies a la tecnologia, el Townstar pot equipar càmera de visió 360º, el resolutiu i eficaç Nissan Intelligent Mobility, amb alertes visuals i sonores per reduir riscos de col·lisió, assistent de manteniment de carril, control de velocitat de creuer, avís de col·lisió frontal, assistent de llums de carretera o reconeixement de senyals de trànsit, entre d’altres.

A nivell de conducció, el Nissan Townstar Combi 1.3 de gasolina de 130 CV ofereix una acceleració més que fiable i una potència suficient per superar qualsevol tipus de via a plena càrrega.

I és que a més de pujar bé de voltes, té un consum força contingut, es condueix com qualsevol turisme, demostrant finesa durant la conducció, amb unes suspensions de tacte inicial ferm i una direcció agradablement precisa.

Tot i que encara no hem vist aquí dins la versió elèctrica que tindrà detalls estètics de l’Ariya i rondarà els 285 kms d’autonomia… Tranquils, que ja arribarà. Mentrestant hem pogut comprovar que aquest Townstar és una alternativa “perfecte” per qui trobi a faltar els tant preuats i ja desapareguts “monovolums”. En definitiva. Que potser és la solució a les vostres necessitats. D’arguments, està clar, que no n’hi falten.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *