1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan Vision 2020: Un vehicle de Playstation
Nissan Vision 2020: Un vehicle de Playstation

Nissan Vision 2020: Un vehicle de Playstation

0
0

Nissan ha presentat al Saló Internacional de l’Automòbil de Tòquio el Vision 2020 Gran Turismo, un concept superesportiu desenvolupat al costat de Polyphony Digital Inc, creadors del videojoc Gran Turismo de Playstation.

El vehicle de Playstation de Nissan (Foto: Nissan)
El vehicle de Playstation de Nissan (Foto: Nissan)

Aquest concept és l’última creació del Projecte Vision Gran Turismo que es va presentar al Festival Goodwood Speed ​​2014, a Anglaterra. Ara per primera vegada llueix el nou color mat vermell Fire Knight i la nova graella de Nissan a forma de V. El Nissan Concept 2020 Vision Gran Turisme és la translació al món real d’un cotxe virtual.

Del món virtual al real

El Nissan Concept Vision 2020 Gran Turisme va començar com un projecte en el qual els dissenyadors de Nissan van deixar via lliure a la seva creativitat per dissenyar el súperesportiu dels seus somnis per al seu garatge virtual de Gran Turisme.

El treball realitzat per un equip de joves dissenyadors del Centre de Disseny de Nissan a Europa, situat a Londres, es va considerar que tenia tant potencial que va acabar propiciant l’entrada en el projecte dels enginyers del Centre Tècnic de Japó situat a Atsugi, Japó.

Com a resultat, el Nissan Concept Vision 2020 Gran Turisme dóna pistes de com podria ser un súper esportiu en el del futur.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *