1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan vol vendre 1 milió de vehicles elèctrics abans del 2022
Nissan vol vendre 1 milió de vehicles elèctrics abans del 2022

Nissan vol vendre 1 milió de vehicles elèctrics abans del 2022

0
0
Nissan aposta per la mobilitat elèctrica
Nissan aposta per la mobilitat elèctrica

Nissan ha presentat els seus plans per llançar un gran nombre de vehicles electrificats, expandir i evolucionar els sistemes de conducció autònoma i accelerar la connectivitat dels vehicles en el marc del seu pla Nissan M.O.V.E. to 2022 a mig termini.

Entre els seus objectius, Nissan té el de vendre 1 milió de vehicles elèctrics ja siguin models totalment elèctrics o models amb motoritzacions e-POWER, per a l’exercici 2022.

Philippe Klein, director de planificació de Nissan, ha comentat: «L’objectiu de la nostra estratègia de productes i tecnologia és col·locar a Nissan a l’avantguarda de l’evolució automobilística, tecnològica i empresarial. Els nostres esforços se centren en oferir la Mobilitat Intel·ligent Nissan, que inclou els tres elements clau de l’electrificació, la conducció autònoma, la connectivitat i els nous serveis de mobilitat. »

Estratègia d’electrificació

En el marc de la seva estratègia d’electrificació, Nissan llançarà una campanya de productes a la Xina, liderada per un nou vehicle elèctric del segment C basat en la tecnologia del Nissan Leaf.

La campanya de productes també inclourà un vehicle elèctric assequible a la Xina mitjançant l’empresa conjunta EGT New Energy Automotive de l’Aliança. Aquest nou vehicle elèctric assequible serà desenvolupat conjuntament per l’Aliança i per Dongfeng sobre una plataforma del segment A SUV. També s’estan preparant dos vehicles elèctrics més per a la marca Venucia.

Nissan també continuarà ampliant la seva tecnologia i-POWER, ja inclosa en el Nissan Note i el Nissan Serena al Japó. Es van vendre més de 129.000 unitats e-POWER del Note al Japó durant el seu primer any, i més de dos terços dels clients del Note van optar per les versions e-POWER enfront del model bàsic.

Nissan preveu que els vehicles electrificats, incloent els vehicles elèctrics i els models i-POWER, suposaran el 40% de les vendes de l’empresa al Japó i a Europa per 2022, i que aquest percentatge arribarà al 50% el 2025. Als Estats Units , la previsió és arribar al 20-30% en 2025, mentre que aquesta xifra és del 35-40% a la Xina.
conducció autònoma

En el marc de la seva estratègia de sistemes de conducció autònoma, Nissan ha anunciat diversos plans per implantar la tecnologia ProPILOT en 20 models de 20 mercats diferents en 2022. Aquesta capacitat millorada es posarà a prova al Japó l’any que ve mitjançant un projecte pilot.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *