1. Home
  2. Motos
  3. No et mullaràs amb el Diluvio Noé
No et mullaràs amb el Diluvio Noé

No et mullaràs amb el Diluvio Noé

0
0

Diluvio  NoéTucano Urbano presenta el Diluvio Noé, un conjunt pensat per a aquelles persones  que no renuncien a anar en moto ni en les pitjors condicions meteorològiques.

Fabricat en poliamida lleugera amb una elevada columna d’aigua,aquest conjunt incorpora una membrana paravents que frena el pas de l’aire. A més, les seves costures termosegellades impedeixen la filtració de l’aigua entre els  teixits.

Pel que fa als colors, aquesta peça està disponible en un contrast de colors gris i vermell fluorescent que proporciona al motorista una visibilitat òptima davant de la resta de conductors. A més, aquesta incorpora insercions reflectants en les extremitats i en la part posterior.

El Diluvio Noé s’ajusta per mitjà d’una cremallera a la jaqueta, velcro a les mànigues i cremalleres laterals a la part baixa dels pantalons. Per cobrir el cap en baixar de la moto, la marca ha incorporat una ergonòmica caputxa desmuntable. A més, compta amb dues butxaques de grans dimensions, totalment impermeables, on s’hi pot guardar la documentació, el telèfon mòbil i les claus.

El  preu de venda del Diluvio Noé és de 99 € (IVA inclòs).

(10.03.15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *