1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou BMW Sèrie 2 Cabrio
Nou BMW Sèrie 2 Cabrio

Nou BMW Sèrie 2 Cabrio

0
1

BMW ha anunciat el llançament al mercat el febrer de 2015 del Sèrie 2 Cabrio, el successor del BMW Sèrie 1 Cabrio.

Serie 2 Cabrio

Amb una longitud de 4,43 metres, una amplada de 1,77 metres i una distància entre eixos de 2,69 metres; el BMW Sèrie 2 Cabrio és de majors dimensions que el seu antecessor. Cal destacar que l’habitacle també és més espaiós i s’ha ampliat la capacitat del maleter fins als 335 litres amb la capota tancada o 280 litres amb la capota oberta.

La capota tèxtil i d’accionament elèctric es pot escollir entre tres colors i s’obre en 20 segons fins i tot si el vehicle circula per sota dels 50 km/h.

BMW ha fet amb el Sèrie 2 Cabrio una carrosseria un 20 per cent més rígida respecte a l’anterior Sèrie 1 Cabrio. A més, aquest vehicle ofereix tracció posterior.

El BMW Sèrie 2 Cabrio tindrà disponibles tres propulsors de gasolina, dos de quatre cilindres de 184 CV i 245 CV, i un sis cilindres en línia de 326 CV, i un motor dièsel de 190 CV. Tots ells aniran associats a una caixa de canvis manual de sis velocitats i opcionalment a una d’automàtica de 8 marxes.

Quan surti al mercat, el Sèrie 2 Cabrio es podrà escollir entre quatre variants: Advantage, Luxury Line, Sport Line i M Sport.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *