1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou BMW Sèrie 7
Nou BMW Sèrie 7

Nou BMW Sèrie 7

0
1

Amb el nou Sèrie 7, BMW proposa una nova definició per a les vivències que s’experimenten al volant d’un automòbil de luxe.

BMW Serie 7

Els polímers reforçats amb fibra de carboni a  l’estructura de la carrosseria, els motors que pertanyen a la nova generació de propulsors de BMW, el sistema híbrid elèctric endollable del nou BMW 740e, el sistema de xassís actiu Executive Drive Pro, el selector de reglatges personalitzats Driving Experience Control amb mode Adaptative, així com els llums de làser, fan augmentar el dinamisme, l’eficiència i el confort d’aquest vehicle.

 

A l’interior  hi destaquen el sostre panoràmic de vidre Sky Lounge, la il·luminació Welcome Light Carpet i el suport per a Smartphones que permet carregar el telèfon per inducció.

El sistema iDrive que es manipula mitjançant una pantalla tàctil Touch Command, la nova pantalla virtual Head-Up Display, el nou sistema d’advertència de trànsit lateral, l’assistent de la direcció, el sistema de visió panoràmica Surround View amb imatges en 3D i la funció d’aparcament mitjançant un control a distància són algunes de les altes tecnologies que incorpora el nou BMW Sèrie 7.

 

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *