1. Home
  2. Motos
  3. Nou Bridgestone Battlax Adventure A40 Radial
Nou Bridgestone Battlax Adventure A40 Radial

Nou Bridgestone Battlax Adventure A40 Radial

0
0

Bridgestone ha ampliat la seva gamma Battlax al segment Adventure. Presentat per primera vegada a la fira Intermot, el nou Battlax Adventure A4 amplia el potencial, en qualsevol condició meteorològica, de les radials tot terreny.

Battlax

El Bridgestone Battlax Adventure A40 millora la conducció en sec. El nou perfil del pneumàtic davanter ofereix una major àrea de contacte en angles d’inclinació elevats. D’aquesta manera millora l’adherència a les corbes. Els blocs més grans de la banda de rodament afegeixen rigidesa per aconseguir una major estabilitat en les corbes. I la construcció del cinturó mono-espiral de Bridgestone en el pneumàtic davanter millora l’absorció d’impactes.

El rendiment en mullat s’ha millorat gràcies a la integració d’un compost revisat que incorpora la tecnologia NanoPro-Tech que ajuda a reduir la generació de calor causada per la deformació del pneumàtic.

Alhora, Bridgestone ha redissenyat els models de la banda de rodament de l’A40 per millorar el rendiment en superfícies mullades. L’estabilitat en les corbes s’ha millorat gràcies a un redisseny dels angles dels solcs i del disseny de la banda de rodament del pneumàtic davanter. Uns solcs més amples, tant en la part davantera com en la posterior, milloren l’evacuació de l’aigua i el rendiment en superfícies mullades. La disposició dels solcs en el pneumàtic del darrera distribuïts en bolcs més grans, afegeixen una major rigidesa, la qual cosa proporciona una millor estabilitat en les corbes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *