1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Cayenne Turbo: Encara més 911 en un SUV
Nou Cayenne Turbo: Encara més 911 en un SUV

Nou Cayenne Turbo: Encara més 911 en un SUV

0
0
Foto: Porsche
Foto: Porsche

Amb la seva estrena mundial al 67º Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt, el nou Porsche Cayenne Turbo es significa com a model clau de la gamma. Aquesta variant completament nova de la tercera generació del mític model eleva, un cop més, segons la marca, el rendiment esportiu en el seu segment.

El motor V8 biturbo de quatre litres arriba als 404 kW (550 CV). La millora de les seves qualitats dinàmiques es basa en la combinació d’innovadores tecnologies, com l’aerodinàmica activa en la qual s’inclou spoiler posterior de sostre, suspensió pneumàtica de tres càmeres, pneumàtics de diferent grandària en cada eix i nous frens d’alt rendiment. Amb opcions addicionals, entre les que destaquen l’eix posterior direccional o el control dinàmic de xassís amb un potent sistema elèctric de 48 volts, aquest tot terreny aconsegueix la dinàmica de conducció d’un autèntic esportiu.

El vehicle accelera de 0 a 100 km / h en 4,1 segons (3,9 segons amb el Paquet Sport Chrono) i aconsegueix una velocitat màxima de 286 km / h.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *