1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Crafter, germà gran de la gamma T
Nou Crafter, germà gran de la gamma T

Nou Crafter, germà gran de la gamma T

0
0
El nou Crafter (Foto: Volkswagen)
El nou Crafter (Foto: Volkswagen)

El nou Crafter de Volkswagen Vehicles Comercials es llançarà la propera tardor. Ja està disponible una vista prèvia del disseny del nou ‘germà gran’ de la gamma T. Segons la companyia està basat en l’ADN de Volkswagen i l’estil estimulant del vehicle promet “funcionalitat, modernitat i una elevada qualitat que es percep especialment en tots els materials utilitzats “.

Amb un disseny totalment renovat, el Crafter és un vehicle completament nou. Per aconseguir-ho, els experts de Volkswagen Vehicles Comercials van col·laborar intensament al costat d’usuaris i clients sobre les seves necessitats i idees, i els van convidar a participar en la modelació del vehicle preguntant-los sobre com hauria de ser. Així doncs, els especialistes de Hannover es van integrar a la rutina dels seus clients, observant les seves necessitats.

Ara, tota aquest anàlisi queda reflectit tant en la funcionalitat com en el disseny. En aquest sentit, l’enfocament va ser exhaustivament analític, segons afirma Albert-Johann Kirzinger, cap de Disseny a Volkswagen Vehicles Comercials: “De manera especial, al sector del vehicle comercial, el disseny ha hagut d’adaptar a les diferents tipologies de clients” .

Exterior de la furgoneta compta amb “el millor coeficient de resistència en la seva classe”, amb un cx de 0,33, i “ofereix la relació ideal entre espai interior i dimensions”.

Basant-se en aquesta forma aerodinàmica de partida, la companyia ha desenvolupat un concepte que funciona en tots els seus derivats, com afirma Kirzinger. La característica arquitectura del nou Crafter es mantindrà a cadascuna de les variants de model, de manera que l’ADN de Volkswagen es veurà reflectit també en els altres vehicles comercials.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *