Nou Ë-C4 – 100% elèctric i nou C4: es descobreix la berlina Citroën de nova generació!

Després de la seva ofensiva al territori SUV marcada pels reeixits llançaments del SUV C3 Aircross i el SUV C5 Aircross (respectivament, 300.000 i 200.000 vendes des dels seus llançaments a finals de 2017), Citroën s’està preparant per a una nova etapa important amb el seu retorn a el mercat de les berlines.

Les berlines compactes tenen un paper important en el mercat europeu, representant en 2019 gairebé el 28% de les vendes en el segment C. El Nou Ë-C4: 100% elèctric i el Nou C4 compleixen tots els requisits d’aquest segment a el temps que proposen un concepte modern amb personalitat i adaptat a el món d’avui. 100% elèctrica, de gasolina o dièsel, és la berlina compacta de nova generació de Citroën, inspirada en les persones i la seva forma de viure l’automòbil, amb totes les qualitats per sacsejar un segment que ha de reinventar-se.

El Nou Ë-C4: 100% elèctric i el nou C4, són el mateix automòbil modern i tecnològic que s’ofereix en 3 energies diferents: 100% elèctric, gasolina o dièsel per permetre a cada persona triar el motor eficient i eficaç que millor adapti els seus necessitats. El Nou Ë-C4: 100% elèctric és la cinquena mostra de l’estratègia d’electrificació de Citroën, després del SUV híbrid C5 Aircross, Ami, Ë-Jumpy i Ë-SpaceTourer.

El Nou Ë-C4: 100% elèctric i el nou C4, són un nou concepte en el cor del seu segment, amb una identitat única i atrevida. Amb una postura elevada i confirmada la seva silueta aconsegueix combinar l’elegància i el dinamisme d’una berlina mentre adopta subtilment certs codis dels SUV aconseguint més força i caràcter. Aerodinàmica i fluida, té els marcadors de la identitat de Citroën a el temps que aporta una nova expressió d’estil a la gamma. El seu interior càlid i tecnològic expressa instantàniament benestar, confort i modernitat.

 

Encarnant perfectament el programa Citroën Advanced Comfort®, el Nou Ë-C4 – 100% elèctric i el Nou C4 fan un pas més en el confort, un confort modern i global aplicat en tots els camps: el confort de conducció garantit per la suspensió de amortidors Progressius Hidráulicos® i els seients Advanced Comfort; el confort de vida que brinda la seva habitabilitat i els seus aspectes pràctics a bord, inclosa una nova innovació per al passatger que es desvetllarà en la seva presentació en exclusiva mundial; el confort mental gràcies a un ambient interior relaxant i lluminós; el confort d’ús gràcies als beneficis de les tecnologies i ajudes quotidianes. Qualitats amplificades pel ë-Confort de el nou Ë-C4: 100% elèctric: funcionament silenciós, suavitat, sensacions de conducció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge

Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge

Durant la setmana del 29 de juny al 3 de juliol es durà a terme els treballs

Posterior
Digitals, interconnectats i intuïtius: els sistemes d’infoentreteniment de l’Skoda Octavia

Digitals, interconnectats i intuïtius: els sistemes d’infoentreteniment de l’Skoda Octavia

El conductor entra en el seu ŠKODA OCTAVIA i una pantalla central de 10 posades

També et pot interessar
Total
0
Share