Nou É-SpaceTourer 100% elèctric: vehicle polivalent per una vida intensa

Copyright William CROZES @ Continental Productions

El nou Citroën Ë-SpaceTourer és un vehicle polivalent compacte que permet transportar entre 6 i 9 persones amb un alt nivell de confort, versatilitat i disseny. Aquest model tecnològic de fort caràcter, amb línies robustes i un comportament dinàmic notable, representa una visió moderna d’un segment que ha evolucionat cap a una estètica i unes prestacions més properes als turismes.

Copyright William CROZES @ Continental Productions

El seu disseny de línies fluides, sense agressivitat, el doten d’una presència plena de seguretat i confiança. El disseny de l’SpaceTourer és enèrgic i inspira serenitat. El seu frontal alt li permet dominar la carretera, a més de donar-li una personalitat inconfusible.

Representa la llibertat de moviment i compta amb tot el savoir-faire de Citroën pel que fa a espai, esperit pràctic i benestar a bord. Basat en la plataforma modular EMP2, disposa d’una arquitectura eficient que s’adapta a qualsevol ús i que ofereix més espai, volum de maleter i maniobrabilitat. Disponible en 3 talles (XS: 4,60 m – M: 4,95 m – XL: 5,30 m), amb una versió XS nova en el mercat, és el company ideal per al dia a dia, tant al camp com a la ciutat. Amb els seus 1,90 m d’altura, ofereix un accés senzill als pàrquings. És un vehicle molt funcional, amb portes laterals lliscants mans lliures, un vidre posterior que s’obre i nombrosos compartiments porta-objectes

El nou SpaceTourer ofereix un confort de referència, amb prestacions dinàmiques i el comportament a la carretera que caracteritza Citroën, a més d’un tractament acústic molt cuidat. Incorpora 15 tecnologies útils, pensades per assegurar un alt nivell de seguretat i fer més fàcil la vida diària, com el head up display i la navegació connectada 3D amb Citroën Connect Nav, l’Active Safety Brake, el Reconeixement Estès de Senyals de Trànsit o l’encesa Automàtica de Llums de Carretera.

Post-production : Astuce Productions

Com a vehicle modern i polivalent, el nou SpaceTourer cobreix les expectatives de diversos tipus de clients amb una necessitat comuna: conjugar llibertat de moviments i transport de persones. Amb la versió 100% elèctrica de l’SpaceTourer, Citroën presenta una alternativa pensada per satisfer als professionals, a les administracions i els particulars que busquen confort i una conducció responsable i econòmica. L’ Ë-SpaceTourer manté tots els avantatges de les versions tèrmiques aportant una resposta adaptada, inspirada en la manera de viure l’automòbil d’aquestes persones i col·lectius.

L’ Ë-SpaceTourer s’inscriu plenament en l’estratègia d’electrificació de Citroën “Inspired by You All”, amb el llançament, el 2020, de 6 models electrificats, assequibles per a la gran majoria i amb una oferta adaptada a cada segment.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El Govern anuncia un pla d’ajudes a l’automòbil amb 3.750 milions

El Govern anuncia un pla d’ajudes a l’automòbil amb 3.750 milions

La proposta injectarà 250 milions estatals i 250 milions més de les marques per

Posterior
Ajudes de 800 a 5.000 euros per a canviar de cotxe

Ajudes de 800 a 5.000 euros per a canviar de cotxe

Particulars i autònoms es podran beneficiar d’ajudes de 5

També et pot interessar
Total
0
Share