1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Ford Fiesta EcoBoost 1.0 de 140 CV
Nou Ford Fiesta EcoBoost 1.0 de 140 CV

Nou Ford Fiesta EcoBoost 1.0 de 140 CV

0
0

El nou Fiesta EcoBoost 1.0 de 140 CV és el cotxe més potent amb un motor 1.0 fabricat en sèrie fins ara. La nova versió compta amb un calibratge optimitzat i debuta amb els nous models Fiesta Red Edition i Fiesta Black Edition.
Ford Fiesta 140 CV

El Ford EcoBoost 1.0 utilitza turbo i tecnologies d’injecció directa amb sincronització variable i independent de l’arbre de lleves doble (Ti-VCT) per aconseguir una gran combinació entre altes prestacions i eficiència. El nou calibratge per al control de turbo, el Ti-VCT, la refrigeració interna, el control de vàlvula reguladora i el temporitzador d’ignició han fet augmentar la potència de 125 fins a 140 CV.

Desenvolupat per experts de Ford de tot Europa, el motor utilitza un bloc de cilindre compacte. El propulsor també té un cap de cilindre d’alumini amb escapament integrat que redueix les temperatures de l’escapament millorant la proporció entre aire i combustible. L’innovador disseny del volant i maneta central ofereixen una refinada millora en comparació amb els dissenys de motors tradicionals de tres cilindres. La fricció del motor es redueix amb pistons amb un recobriment especial, anells de pistó de baixa pressió, tancaments de cigonyal de baixa fricció i disseny de corretja de lleves lubricada que permet una major eficiència de combustible.

A més d’en el Fiesta, el motor 1.0 Ecoboost està disponible en nou vehicles més: Focus, B-MAX, EcoSport, C-MAX i Gran C-MAX, Tourneo Connect, Tourneo Courier, Transit Connect i Transit Courier. Aquest any també s’incorporarà al nou Mondeo.

Els nous models Fiesta Red Edition i Fiesta Black Edition amb motor EcoBoost 1.0 de 140 CV sortiran a la venda a finals d’aquest any.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *