1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Ford Focus: tecnologia avançada
Nou Ford Focus: tecnologia avançada

Nou Ford Focus: tecnologia avançada

0
0

El nou Ford Focus debuta al Mobile World Congress de Barcelona i serà presentat la setmana que ve al Saló de l’Automòbil de Ginebra. Compta amb una conducció atractiva i de caràcter esportiu i destaca per una cridanera graella horitzontal, un interior amb millor aïllament acústic i inspirat en la cabina d’un cotxe de competició i l’opció de lleves de canvi. El nou Focus, a la venda a partir de la segona meitat del 2014, també marca el debut europeu del SYNC 2, l’avançat sistema de connectivitat integrada de Ford, a més dels nous motors de gasolina EcoBoost 1.5 i dièsel TDCi.

Nou FordFocus

El nou Ford Focus serà el primer vehicle a Europa en oferir SYNC 2. El sistema avançat de connectivitat in-car de Ford incorpora una pantalla tàctil de 8 polzades de color d’alta resolució i control de veu avançat per a un accés més fàcil als controls d’àudio, navegació i climatització i a telèfons mòbils compatibles. El sistema de navegació del SYNC 2 també ofereix per primera vegada a Europa una pantalla partida amb interseccions detallades, noms de carrers, vista en 3D d’encreuaments en autopistes i referències geogràfiques, i les guies Michelin i Guia Verda Michelin.

El nou Focus és el primer Ford a oferir Perpendicular Parking, una nova tecnologia d’aparcament sense mans que ajuda els conductors a aparcar en línia entre dos cotxes. El Focus actual va introduir l’assistència a l’aparcament en paral·lel Active Park Assist, que, només prement un botó, utilitza sensors ultrasònics per localitzar espais d’aparcament i guiar el vehicle mentre el conductor controla l’accelerador i el fre. La incorporació de dos nous sensors addicionals a la darrera del nou Focus permet que el Perpendicular Parking operi de la mateixa manera.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *