Nou Ford Ranger: Característiques intel·ligents i pràctiques

En tota Europa, els pickups ja no sols es troben treballant intensament en granges o obres de construcció. Cada vegada són més els usuaris que descobreixen que la seva practicitat pot convertir als pickups en els companys perfectes per a les activitats d’oci.

Per a assegurar que la pròxima generació del Ranger pugui complir amb la seva comesa, ja sigui transportant eines a llocs de difícil accés o portant a la família i l’equip esportiu a una aventura de cap de setmana, Ford es va comprometre amb els actuals usuaris de pickups per a ajudar a desenvolupar característiques pràctiques i intel·ligents que ho converteixen en el Ranger més versàtil i capaç de la companyia fins ara.

Les comandes de la pròxima generació del Ranger s’obriran a Europa a la fi de 2022 per al seu lliurament als clients a principis de 2023.

Un taller sobre rodes

L’equip de disseny de Ford va dur a terme més de 5.000 entrevistes amb clients actuals del pick-*up per a investigar com utilitzen la caixa de càrrega -ja siguin comerciants, aventurers o una família que necessita portar “coses”- i va desenvolupar moltes formes innovadores per a ajudar-los a accedir i utilitzar l’espai de forma més eficaç.

L’esglaó d’accés a la caixa de càrrega posterior facilita la pujada a la caixa de càrrega. Fixat directament a la caixa de càrrega mitjançant dos suports d’acer, el graó té una construcció forta i duradora, i significa que ja no és necessari pujar-se a una roda potencialment enfangada i relliscosa per a accedir a la caixa de càrrega.

La il·luminació de la caixa de càrrega significa que muntar o guardar l’equip de treball o d’acampada i trobar l’equip en la foscor és molt més fàcil.

La il·luminació de zona es pot controlar a través del sistema de infoentretenimiento amb pantalla tàctil a l’interior del vehicle o a través de l’aplicació FordPass™ 2 en el teu telèfon intel·ligent. Una combinació dels fars, les llums de toll, les llums de la placa de matrícula i la il·luminació de la caixa pot configurar-se per a il·luminar una àrea de 360 graus al voltant del camió, o només zones específiques, per a ajudar a inspeccionar amb seguretat l’àrea al voltant del vehicle a la nit.

La porta gran posterior de fàcil elevació, que pot pujar-se i baixar-se amb una sola mà, funciona com un banc de treball mòbil. La superfície de treball de la porta gran posterior està dissenyada per a ajudar els propietaris a fer treballs professionals o de bricolatge. Dues butxaques per a abraçadores ocults per tapes de ressort en la porta gran posterior estan dissenyats per a ajudar a assegurar la fusta o altres materials del projecte, mentre que una regla incorporada amb increments de 10 mm (en els models que no estan equipats amb un revestiment del llit) fa que el mesurament sigui convenient.

L’alimentació de la caixa opcional ve en forma d’un inversor de 400 W i preses de 12 V, cosa que significa que els clients poden alimentar una sèrie d’aparells endollant-los directament en el Ranger. Amb una capacitat de 400 W, es poden utilitzar articles com un petit forn, una nevera elèctrica, un telèfon intel·ligent o un ordinador portàtil des de la presa de corrent muntat en la caixa.

Innovació que ajuda a portar càrregues

La caixa de càrrega del nou Ranger inclou diverses innovacions que ajuden els propietaris a personalitzar la zona de càrrega per a adaptar-la a les seves necessitats.

El nou revestiment de la caixa incorpora uns divisors funcionals perquè els propietaris puguin crear els seus propis compartiments per a guardar l’equip que d’una altra manera haurien de portar en la cabina. Els separadors poden fer-se a mesura amb fusta a casa i després instal·lar-se i retirar-se segons es necessiti. A més, el perfil modelat millorat i més ample del revestiment del llit és més còmode per als genolls, és molt més fàcil de netejar i també significa que és menys probable que els objectes es llisquin.

Carregar i descarregar el Ranger mai ha estat tan fàcil. Amb més de 1.200 litres, la caixa de càrrega té el millor volum del seu segment 3, cosa que significa que els clients poden portar més. Amb el Ranger ara 50 mm més ample, la caixa de càrrega pot acomodar un palet europeu estàndard entre els passos de roda (hasta1.224 mm) mentre que la longitud de la caixa de càrrega va de 1.638 mm a 2.305 mm depenent de la variant.

Un raïl intern amb tacs ajustables amb ressort a cada costat de la caixa de càrrega permet als clients configurar els seus tacs i amarraments per a adaptar-se a cada càrrega. Els tacs es llisquen i bloquegen en nou punts al llarg del riel. També hi ha sis punts d’amarrament fixos en la caixa de càrrega.

Els raïls d’amarrament externs ofereixen una flexibilitat addicional per al transport de la càrrega i estan dissenyats per a col·locar fàcilment corretges de trinquet i entenimentades, mentre que els models Wildtrak estan equipats amb extrusions d’alumini que fan les vegades de raïls d’amarrament que recorren tota la longitud de la caixa de càrrega.

La tapa superior de la caixa i la porta gran posterior de plàstic resistent protegeixen les vores de la caixa de càrrega i la vora superior de la porta gran posterior contra els danys. Això significa que els propietaris poden carregar equips en la caixa de càrrega sense por de danyar la pintura de la superfície superior de la caixa de càrrega o de la porta gran posterior.

Els suports de la plataforma de sostre de sèrie permeten la fàcil instal·lació d’accessoris de sostre, incloent baques o una plataforma. Els límits de càrrega del sostre del nou Ranger són de fins a 350 kg (estàtics) i 85 kg (dinàmics).

La persiana elèctrica opcional permet als clients obrir i tancar la coberta de la caixa utilitzant el seu clauer, des d’un interruptor dins de la caixa de càrrega o des del panell d’instruments. Els canals d’accessoris als costats de la persiana permeten als clients instal·lar fàcilment suports per a bicicletes, caiacs, taules de surf de neu/esquís o equips d’acampada. La persiana motoritzada inclou funcions de trencament de gel i antiburxades per a major comoditat i protecció.

El nou Ranger estarà disponible amb més de 150 accessoris amb suport de fàbrica des del seu llançament a Europa. Conscients que és probable que el Ranger tingui molts accessoris, els enginyers de Ford han afegit espai per a una segona bateria sota el capó i un panell d’interruptors auxiliars superior precablejat per a facilitar la instal·lació de barres de llums, cabrestants o conversions més complexes com a xassissos de bolquet i equips de remolc.

Per a més informació Ford Covesa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Honda HR-V: Refinament ecològic

Honda HR-V: Refinament ecològic

Aquí teniu la nova generació de l’Honda HR-V

Posterior
KIA EV6: Re-Evolucionari

KIA EV6: Re-Evolucionari

És una autèntica joia tecnològica 100% elèctrica

També et pot interessar
Total
0
Share