1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Golf Sportsvan, el monovolum esportiu i pràctic de Volkswagen
Nou Golf Sportsvan, el monovolum esportiu i pràctic de Volkswagen

Nou Golf Sportsvan, el monovolum esportiu i pràctic de Volkswagen

0
0

El VW Golf Sportsvan és un monovolum esportiu de dimensions molt compactes. Amb 4.338 mm de longitud, resulta 8,3 centímetres més llarg que el Golf de 5 portes, i 2,24 cm més curt que el Variant. El Golf Sportsvan combina dinamisme, versatilitat i practicitat d’us per al dia a dia. El quadre d’instruments compta amb un disseny específic per a aquesta versió, en què s’ha cuidat específicament l’ergonomia. La banqueta del darrera compta amb 180 mm de regulació longitudinal independent per a cada costat del seient i el maleter té una capacitat de fins a 590 litres amb els seients posteriors situats en la posició més favorable per al compartiment de càrrega.

Golf Sportsvan

La gamma de motors del Golf Sportsvan inclou en l’inici de la comercialització per al mercat espanyol – al juny i amb preus a partir de 21.020 € – tres TSI de gasolina amb injecció directa i turbocompressor (1.2 de 110 CV i 1.4 de 125 i 150 CV) i dos TDI (1.6 de 110 CV i 2.0 de 150 CV), tots ells amb el sistema Start /Stop. Tots els motors menys el TSI de 110 CV es poden combinar opcionalment amb el canvi DSG de doble embragatge. El VW Golf Sportsvan utilitza dos tipus de suspensió posterior: amb eix torsional per a les versions amb potència inferior a 125 CV, i multibraç en les versions més potents.

La versió monovolum del VW Golf incorpora sistemes d’assistència molt innovadors, incloent l’assistent de canvi de carril amb l’alerta de trànsit posterior Side Assist, que s’implanta per primera vegada en un Golf. Altres tecnologies disponibles són el control dinàmic de xassís DCC, el control de creuer adaptatiu (ACC) que inclou l’assistent frontal amb el sistema de fre d’emergència en ciutat, i l’assistent de sortida involuntària de carril Lane Assist.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *