1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Hyundai Gènesis, pels clients més exigents
Nou Hyundai Gènesis, pels clients més exigents

Nou Hyundai Gènesis, pels clients més exigents

0
0

Hyundai Motor ha donat a conèixer el nou Gènesis la berlina premium que s’introduirà a finals d’any a Europa en un nombre limitat d’unitats, oferint als propietaris més exigents els més alts nivells de comoditat i rendiment en la conducció.Hyundai Genesis

 El confort de marxa lliurat per tots els nous Gènesis és  excepcional i el seu paper com aparador tecnològic reflecteix un estil distintiu, que mostra l’última interpretació de Fluidic Sculpture l’exitosa filosofia de disseny de la companyia.

 També estrena el sistema de tracció a les quatre rodes HTRAC, que apareix per primera vegada en un Hyundai i funciona en harmonia amb la sofisticada suspensió del darrera multi-link per maximitzar el rendiment i l’estabilitat.

 La nova berlina premium d’Hyundai conta amb una excel·lent tecnologia i alts nivells de seguretat i confort, que demostren clarament el compromís continu de la marca per oferir un valor més enllà de les expectatives. Els posseïdors del nou Gènesis es beneficiaran d’una amplia gamma d’avançades característiques, incloent el sistema de detecció de l’angle mort amb integració del  Head-Up Display, Lane Keeping Assist System, frenada automàtica d’emergència i  Advanced Smart Cruise Control controlada per radar. També són de sèrie l’obertura del maleter sense mans i el primer sensor de nivell de CO2 en l’habitacle del món.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *