Nou Hyundai i20: SALT QUALITATIU

Aquest és el nou Hyundai i20. El segment B de la marca de corea que arriba a la seva tercera generació. Un model més atractiu, espaiós, connectat i amb millores prestacions dinàmiques que el seu predecessor. I, a la vegada, més pràctic i eficient gràcies a la tecnologia micro-híbrida.

És un dels pilars fonamentals de la marca en l’actualitat, i és l’encarregat d’estrenar la nova filosofia Sensous Sportiness que, mica en mica aniran adoptant la resta de models de la marca. I la veritat és que li va com anell al dit, amb un disseny sensual i esportiu, de frontal elegant i zona posterior estilitzada, que una tira lumínica que connecta els grups òptics posteriors, també de LED, en forma de Z.

De portes endins, el nou i20 emana més qualitat, està més ben definit estèticament i resulta més fresc i atractiu. A més, la tecnologia i tecnificació són perfectament perceptibles amb les dues grans pantalles de 10’25 polzades, combinades i multitasca. Com no, poden anar associades a Apple Car Play i Android Auto sense fils, i carregar els smartphones també, amb càrrega sense fils. L’habitabilitat també es veu beneficiada pels múltiples ajustaments interns, oferint un espai diàfan, lluminós i ampli, amb més espai per a les cames i un maleter 26 litres més grans que el seu predecessor, arribant als 351 litres de capacitat total.

A nivell tecnològic cal destacar, quan a connectivitat, el sistema Bluelink de serveis d’automòbils connectats i Hyundai LIVE, mentre que a nivell de seguretat, pot comptar amb Hyundai SmartSense, un dels més elevats estàndars de seguretat europeus en l’actualitat.

 

COM VA

Al volant del nou i20 1.0 T-GDI micro-híbrid de 48V notem que conduim una versió amb més empenta que el seu predecessor, gràcies a la vitalitat que proporciona la hibridació lleugera. És més reactiu durant l’arrencada, resulta gratament progressiu, és silenciós i gairebé no es perceben vibracions. Les reaccions de la plataforma del nou i20 són, també, de nota alta. Es nota lleuger dins la ciutat, compacte i sobri de reaccions a la carretera, emana un bon aplom i confort en vies ràpides i la frenada compleix amb escreix les demandes, fins i tot en conducció dinàmica.

Hyundai té un as a la màniga amb aquest i20. Un model que suposa un pas de gegant quan a disseny, qualitat i connectivitat en aquest segment. Serà un ós dur de rosegar. Us ho podem ben assegurar…

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació els propers dies a Girona

Talls de circulació els propers dies a Girona

Els propers dies 14,15 i 16 de desembre es duran a terme unes obres a la pujada

Posterior
Passió pel Dakar

Passió pel Dakar

La propera edició d’aquesta mítica prova estrena la categoria ‘Dakar

També et pot interessar
Total
0
Share