1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Hyundai Tucson, de moment un esbós
Nou Hyundai Tucson, de moment un esbós

Nou Hyundai Tucson, de moment un esbós

0
0

Hyundai Motor ha donat les seves primeres pistes sobre el disseny del pròxim i totalment nou SUV compacte Tucson, que serà presentat en el Saló de l’Automòbil de Ginebra 2015, el 3 de març.

TucsonEn comentar sobre el nou Tucson, Peter Schreyer, President i Cap de Disseny de Hyundai Motor Group, afirma que “serà un gran pas endavant per a la marca Hyundai a nivell mundial. El nou Tucson té una presència audaç i atlètica i una postura orgullosa. El seu disseny es caracteritza per superfícies que flueixen, unes proporcions audaços, línies nítides i – més important – la nostra característica graella hexagonal “.

La forta aparença d’un SUV esportiu es veu reforçada per la silueta recta i la línia de caràcter elegant. A la part davantera, la distintiva graella hexagonal emmarcada en crom de Hyundai Motor està connectada als grups de fars, creant una impressió poderosa.

Amb més d’un milió de vendes de SUV a Europa des de la introducció del primer Santa Fe en la dècada de 2000, Hyundai Motor ha establert la seva credibilitat en el segment dels SUV.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *