1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Infiniti Q70
Nou Infiniti Q70

Nou Infiniti Q70

0
1

L’Infiniti Q70, que serà presentat en el proper Saló Internacional de l’Automòbil de París, destaca pel seu nou disseny i noves motoritzacions

Infiniti Q70

A l’exterior, el para-xocs davanter i posterior són més accentuats, la forma dels llums dota de rostre al vehicle i incorporen tecnologia LED com a part de l’equipament estàndard. Els llums posteriors també es fan més visibles a través de l’ús de LEDs. I la graella amb forma de ‘doble arc’ s’incorpora a aquest nou Inifiniti.

A l’interior, s’ha reduït notablement la sonoritat de la cabina produïda pel vent o els pneumàtics gràcies a la modificació de diversos punts de la carrosseria i de l’estructura del xassís.

En termes de confort de marxa, s’ha modificat l’esquema de la suspensió en les quatre cantonades. Els amortidors telescòpics existents adopten ara un nou disseny que minimitza l’impacte inicial sobre les imperfeccions de la carretera. Destaquen també les noves llandes de 18 polzades.

Per al mercat europeu, l’Infiniti Q70 ofereix un motor net i eficient de 2.2 litres turbodièsel de quatre cilindres de 167 CV i 400 Nm de parell motor. El  Q70 també està disponible amb la tecnologia híbrida de resposta directa o Direct Response Technology exclusiva d’Infiniti i compta amb el sistema de control automàtic de doble embragatge millorat.

En l’àmbit de la seguretat i tecnologia cal destacar la incorporació del sistema Around View Monitor (AVM) o càmera de visió perifèrica i la plataforma de connectivitat millorada per a qualsevol varietat d’Smartphone.

El nou Infiniti Q70 arribarà al mercat europeu el desembre de 2014.

 

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *