1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Jaguar XE
Nou Jaguar XE

Nou Jaguar XE

0
0

Tot i que la presentació oficial del Jaguar  XE serà al Saló de l’Automòbil París, la marca britànica ja l’ha mostrat en un acte celebrat a Londres.

Jaguar XE

Amb un disseny concebut per gaudir de la conducció, el Jaguar XE redefineix el concepte de berlina esportiva gràcies a la seva propulsió posterior, avançada construcció lleugera, gràcies a la utilització d’alumini, disseny aerodinàmic, luxós interior i excepcionals nivells de conducció i resposta. Cal destacar que el XE és el primer Jaguar equipat amb direcció assistida elèctrica.

El XE S, una variant de la gamma, permet al conductor gaudir de la resposta i el refinament del seu motor 3.0 V6 sobrealimentat. Aquest propulsor rendeix 340 CV i 450 Nm de parell i trasllada la seva potència a les rodes posteriors a través d’una transmissió automàtica de vuit velocitats. Juntament amb la variant S, el Jaguar XE arribarà al mercat amb eficients motors turboalimentats  2.0 de quatre cilindres dièsel i gasolina que encaixen a la perfecció amb la suavitat oferta per les transmissions disponibles, manual de sis velocitats i automàtica de vuit.

El Jaguar XE a part de proporcionar uns nivells excepcionals de protecció, ofereixen un conjunt d’avançats sistemes d’assistència a la conducció com l’All Surface Progress Control, la tecnologia HUD Làser o el Sistema de Frenada Intel·ligent Autònoma.

El XE sortirà a la venda a l’octubre i les primeres unitats arribaran al mercat al juny de 2015 amb preus a partir de 37.000 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *