1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Jeep Grand Cherokee MY14
Nou Jeep Grand Cherokee MY14

Nou Jeep Grand Cherokee MY14

0
0

Amb la comercialització del Grand Cherokee Jeep va reinventar fa més de dues dècades el segment dels vehicles utilitaris esportius premium (SUV) i va establir un nou estàndard a la categoria. Avui, després de quasi 5 milions d’unitats venudes en tot el món, el Gran Cherokee segueix evolucionant i presenta un renovat disseny exterior i interior, nous continguts tecnològics avançats i un comportament on-road i off-road millorat, gràcies al seu nou canvi automàtic de vuit velocitats. Muntada en sèrie en tota la gamma, la nova caixa de canvis redueix significativament el consum i les emissions, a la vegada que millora l’acceleració i assegura canvis de marxes més suaus i ràpids.

Jeep GrandCherokee

El Jeep Grand Cherokee munta l’eficient motor turbodièsel de 3.0 litres amb injecció directe Common-rail V-6 amb tecnologia MultiJet II i disposa de tres motoritzacions de gasolina: el Pentastar V-6 de 3.6 litres, el llegendari 5.7 litres V-8 i el potent motor Hemi V-8 de 6.4 que equipa el model SRT d’altes prestacions. Tots els motors de gasolina disponibles en el nou Grand Cherokee 2014 compleixen amb la normativa d’emissions Euro 6. La nova transmissió automàtica de vuit velocitats del Gran Cherokee es combina amb el motor dièsel V-6 de 3.0 litres, així com amb els motors  de gasolina V-6 i V-8. Garanteix la reducció del consum i les emissions, alhora que ofereix una acceleració més ràpida i un canvi més precís i suau.

La versatilitat i l’eficiència d’un vehicle Jeep augmenten amb els múltiples sistemes de gestió i ajuda a la conducció 4×4. En el nou Grand Cherokee MY14 hi trobarem el sistema de control de tracció Select-Terrain amb cinc modes de funcionament per afrontar qualsevol situació de marxa, inclosa la neu, el fang, la sorra o les roques. També disposa dels mítics sistemes de tracció 4×4  i el sistema de suspensió pneumàtica Quadra–Lift, que ofereix cinc formes diferents de regular l’altura del terra del vehicle i brindar-te una experiència de conducció sense comparacions.

El nou Grand Cherokee inclou més de 60 elements i dispositius de seguretat: Complet sistema d’Airbags, control de creuer adaptatiu (ACC), avís de col·lisió frontal amb mitigació d’impacte (FCW) i càmera posterior ParklView.

L’equipament de sèrie del Grand Cherokee 2014 pel confort i l’infoentreteniment a bord ofereix als clients una gran varietat d’avançades tecnologies innovadores, útils per transformar cada viatge en una experiència única d’absolut plaer. El Jeep Grand Cherokee està disponible amb el nou sistema UConnect Smartouch, amb pantalla tàctil de 8,4” que mostra de forma clara i directa tota la informació necessària per la conducció i el confort a bord.

El sistema UConnect cada vegada és millor: la nova versió conta amb una enorme pantalla tàctil de 8,4”, així com amb controls per l’accés complet a totes les funcions, inclosa la configuració del climatitzador i a la ràdio. La connectivitat Bluetooth permet l’streaming d’àudio i els comandaments de veu. També inclou port USB, lector de targetes SD, ràdio DAB i possibilitat de navegador premium amb gràfics 3D. La nova pantalla configurable de 7 polsades amb tecnologia de vanguardia TFT, de sèrie en totes les versions, et permet configurar els gràfics segons les teves necessitats. Tota la informació que necessita el conductor es visualitza de forma clara i immediata, com per exemple la velocitat màxima, el sistema de navegació, el sistema  Selec-Terrain o el sistema Quadra-Lift.

El nou Jeep Grand Cherokee 2014 està disponible amb els acabats Laredo, Limited, Overland, Summit (novetat en la gamma) i SRT. El motor de 3.0 litres CRD de 250 CV s’inclou en els acabats Limited, Overland i Summit. També hi ha disponible una versió de menor potència de 190 CV pel motor 3.0 litres CRD, de sèrie en Laredo i opcional en Limited. El motor de gasolina 5.7 litres V-8 de 6.4 litres i el motor de gasolina de 3.6 litres V-6 s’ofereixen exclusivament en l’acabat Overland. El model SRT d’altes prestacions és impulsat pel poderós motor Hemi V-8 de 6.4 litres de 468 CV. El nou canvi automàtic de 8 velocitats es combina amb tots els motors de gasolina i turbodièsel en la nova gamma del Grand Cherokee.

Aquí es pot triar en vuit colors diferents: Negre brillant, Blanc Brillant, Cashmere, Gris Acer, Verd Selva Negra, Blau Marí, Vermell Cirera (exclusiu de la versió Summit) i Vermell Racing (exclusiu de la versió SRT). A més, el nou Grand Cherokee 2014 conta amb quatre nous models de llandes i una major diferenciació interior i exterior entre les diferents versions. Pel que fa als preus, oscil·len entre 48.900 i 71.000 euros.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *