1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Lancia Voyager “family class” edició especial
Nou Lancia Voyager “family class” edició especial

Nou Lancia Voyager “family class” edició especial

0
0

Lancia ha trobat l’equilibri ideal amb la nova edició especial Lancia Voyager “Family Class”.

Lancia Voyager Family Class - Foto Lancia

Aquesta nova versió ha estat confeccionada per a aquells que viatgen en família i busquen fer-ho preferentment amb amplitud i confort. Les set places de sèrie configurades en 2 – 2 -3 allotgen un habitacle versàtil que assumeix diverses configuracions, depenent del moment, del nombre de passatgers o de la quantitat d’equipatge amb què es viatge.

L’espai l’habitabilitat interior són aspectes molt cuidats en el nou Voyager Family Class, que incorpora de sèrie el sistema Stow N’ Go que permet amagar sota el terra els seients de les dues files posteriors, proporcionant l’espai de càrrega desitjat.

Exteriorment, les seves portes laterals corredisses permeten un accés més fàcil i confortable a l’interior.

L’entreteniment és també un factor determinant perquè el viatge sigui amè i en aquest sentit, la nova edició especial, ofereix el sistema multimèdia UConnect Tunes, amb comandament de veu i pantalla tàctil, un disc dur de 20 GB, navegador per satèl·lit amb mapes en 3D i recepció en temps real de la informació sobre el trànsit.

El Lancia Voyager “Family Class” es comercialitza únicament amb el motor 2.8 dièsel de 177 CV Euro5 i filtre antipartícules de sèrie, amb canvi automàtic de  6 velocitats, i convertidor de parell, que ofereix unes marxes més contínues i un engranat suau i precís.

El preu d’aquesta edició limitada és de 43.530 € (33.980 € per a les famílies nombroses, incloent el Pla Pive-5)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *