1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Land Rover Discovery Sport
Nou Land Rover Discovery Sport

Nou Land Rover Discovery Sport

0
0

Land Rover ha presentat el nou Discovery Sport, que qualifica com el SUV compacte Premium més versàtil i potent del món. Primer membre de la nova família de vehicles Discovery, ofereix la configuració opcional de 5+2 seients en unes dimensions que no superen a les dels actuals SUV Premium de cinc places, gràcies a l’innovador eix posterior multibraç.

Land Rover Discovery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’habitacle està fet amb materials de màxima qualitat i la seva versatilitat és evident en tots els racons. Inclou pràctiques solucions d’emmagatzematge i ofereix la possibilitat de comptar amb fins a quatre preses de 12 V i sis ports USB per a les tres files de seients.

Com en cada nou Land Rover, la seguretat ha estat un aspecte fonamental en el desenvolupament del nou Discovery Sport, el que es tradueix en innovacions com un nou airbaig per a vianants, únic en el seu segment; el sistema autònom de frenada intel·ligent de sèrie en tots els acabats i una carrosseria d’última generació que combina acer d’altíssima resistència i lleuger alumini. Aquestes són només algunes de les avançades prestacions del nou Discovery Sport, que també inclouen un Head Up Display, un avançat sistema d’infoentreteniment amb una pantalla tàctil  de 8” i la possibilitat d’inclinar i desplaçar els seients de la segona fila, el que contribueix a la seva versatilitat.

En el moment del llançament, a principis del 2015, hi haurà disponibles dos motors de quatre cilindres turboalimentats en versió dièsel, TD4 i SD4, de 150 i 190 CV respectivament. Ambdós inclouen tecnologia Stop-Start, un sistema d’injecció directa d’alta pressió, components interns de baixa fricció i càrrega regenerativa intel·ligent amb vista a un rendiment i estalvi excepcionals. Més endavant arribarà el motor eD4 turbodièsel, d’alta eficiència i amb unes emissions de CO2 de només 119 g/km. En l’apartat de transmissions, el Discovery Sport ofereix canvis automàtics de nou velocitats i manuals de sis, a més de tracció integral o exclusivament a dues rodes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *