1. Home
  2. Motos
  3. Nou Maxsym 600i ABS
Nou Maxsym 600i ABS

Nou Maxsym 600i ABS

0
0

SYM complementa el Maxsym 400i amb el nou Maxsym 600i ABS.

SYM Maxsym

El SYM Maxsym 600i ABS és un escúter de luxe. El seu disseny presumeix d’un estil elegant. Les seves proporcions i els seus principals trets són imponents, caracteritzats, principalment, per dos grups òptics oblics compostos de diverses òptiques. Incorpora conjunts de díodes LED tant per la llum “daylight” com per al doble llum posterior.

El Maxsym 600i ABS destaca també per la seva estabilitat. Incorpora un esquema de suspensió davantera de doble tija, una cosa bastant comuna en pràcticament totes les motocicletes però poc vist en el món dels escúters. Igualment de cridaneres són les seves pinces de fre radials de color daurat del seu doble disc davanter. Les seves llandes de 15” i 14” davanteres i posteriors, respectivament, amb un disseny exclusiu de 5 braços i el perfil ondulat dels discs, aporten un toc d’esportivitat al nou megaescúter

Cuidadosament concebut pel que fa a ergonomia, el Maxsym 600i ABS compta amb una àmplia plataforma per al conductor, estreps retràctils automàtics per al passatger, seient de dos nivells amb ajustament lumbar del conductor i respatller independent per al passatger. L’espai reservat sota aquest té una capacitat més que suficient per acollir dos cascos integrals. A mes d’aquest maleter, disposa de quatre guanteres, dos d’elles tancades amb clau, i amb preses elèctriques de 12 V i 5 V tipus USB. Exclusiu del nou Maxsym és el seu airejador de calefacció, que a l’hivern aprofita el circuit d’aigua del motor per dirigir aire calent cap als peus del conductor.

Pel que fa a les seves característiques tècniques, el SYM Maxsym 600i ABS destaca pel seu motor monocilíndric multivàlvules, amb gestió electrònica d’encesa i injecció, de 565 cc, que ofereix un rendiment de 45 CV a 7.000 rpm.

El nou SYM Maxsym 600i ABS ja està disponible al mercat espanyol en les seves dues versions, Estàndard, en dos colors, blanc o negre brillant, i Sport, exclusivament en negre mat.

El preu de promoció del SYM Maxsym 600i ABS és de 6.499 euros i del SYM Maxsym 600i ABS Sport és de 6.699 euros.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *