Nou Megane E-Tech 100% Elèctric: Reinventant el plaer de conduir

Renault i el cotxe elèctric és la història d’una revolució que va començar abans que ningú. Són més de 10 anys d’experiència i coneixements incomparables, validats per més de 10.000 milions de “e-quilòmetres” ja recorreguts per 400.000 vehicles venuts.

En l’actualitat, l’escenari d’aquesta revolució elèctrica s’està accelerant. Renault està preparat per a participar en ella, no sols per la seva experiència en aquest camp, sinó també com a constructor històric d’automòbils. El seu saber fer en matèria de disseny, producció i comercialització de vehicles, l’experiència i la densitat de la seva xarxa per a comercialitzar amb el millor assessorament, mantenir i reparar aquests vehicles, combinats amb el seu saber fer elèctric són una mescla única de passat i futur que ens permet acompanyar aquesta acceleració amb confiança.

Aquesta dinàmica està recolzada pel Pla Estratègic Renaulution i per la nova proposta de la marca Renault “Nouvelle Vagui”. Arriben nous temps que convertiran a Renault Group en líder de la transició energètica i faran que els vehicles elèctrics de la marca Renault siguin populars i generadors de valor.

La traducció concreta d’aquest moviment històric es percep des de ja en la gamma Renault amb Nou Megane E-TECH 100% elèctric. Inspirat en el concept-car MORPHOZ de 2019 i anunciat pel xou-car Mégane eVision de 2020, aquest berlina d’estil dinàmic i elegant va més enllà de les expectatives. Trenca amb els codis i amplia els límits en termes de disseny, de ràtio dimensionis/habitabilitat i de polivalència d’ús gràcies a la seva plataforma CMF-EV desenvolupada per l’Aliança. Així doncs, amplia tant el plaer visual com el de conducció.

Amb el nou logotip “Nouvel’R” de Renault, Nou Megane E-TECH 100% elèctric encarna la transformació de la marca: simbolitza la reinvenció del nucli de la marca, representant un gegantesc pas cap endavant en tots els àmbits i proporcionant un plaer renovat i inigualable des del moment de la seva presentació fins a la seva conducció. Demostra ser únic i tecnològic gràcies a la joia de la corona del seu habitacle, la pantalla OpenR que fusiona en un mateix objecte les dades del quadre d’instruments amb el sistema multimèdia.

Nou Megane E-TECH 100% elèctric és fill de la tecnologia, fill de Renaulution. Es tracta del primer model 100% «made in ElectriCity», el nou pol industrial europeu de referència en vehicles elèctrics implantat per Renault Group en el nord de França. Com a icona «blava, blanc i vermell», s’ha integrat un gall en l’esmaltat del parabrisa per a simbolitzar l’origen i la fabricació francesa del vehicle. Fabricat en el cor d’Europa i els components del qual procedeixen en la seva majoria d’aquest mateix continent (el 70% de la seva massa), Nou Megane E-TECH 100% elèctric és EL compacte elèctric dissenyat per als clients europeus.

Ja és possible realitzar comandes de nou Megane E-TECH 100% elèctric i les primeres unitats arribaran a la xarxa de concessionaris a partir de juny de 2022.

Per a més informació Renault Santiago Juandó.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Fornells Motor, 1r, 2n i 7è classificat als premis Club N 2021 com a millor atenció al client

Fornells Motor, 1r, 2n i 7è classificat als premis Club N 2021 com a millor atenció al client

Es tracta d’un premi a nivell estatal que otorga Hyundai Motor España als

Posterior
VI Clàssic Sprint Baix Empordà

VI Clàssic Sprint Baix Empordà

L’equip baix empordanès format per Víctor D’Croz – Ariadna

També et pot interessar
Total
0
Share