1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Mercedes-Benz CLA Shooting Brake
Nou Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Nou Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

0
0

Mercedes-Benz ha presentat el CLA Shooting Brake la versió familiar del Classe CLA que es començarà a comercialitzar al gener mentre que les primeres unitats s’entregaran a finals de març.

CLA

Amb una llargada de 4.630 mm, una amplada de 4.630 mm i una altura de 1.435 mm, el Mercedes-Benz CLA Shooting Brake destaca per les seves proporcions esportives i un disseny de línies llises i dinàmiques que atorguen a aquest vehicle una imatge inconfusible.

La generosa oferta d’espai és un dels punts forts del Shooting Brake. El maleter ofereix des de 495 litres fins a 1.354 litres de capacitat (càrrega fins a la vora superior dels respatllers del darrera i càrrega fins al sostre amb els respatllers abatuts, respectivament). Si es col·loquen els respatllers posteriors en una posició de càrrega més dreta, el volum disponible darrera d’aquestes seients ascendeix a 595 litres, i poden viatjar encara cinc ocupants. Per millorar el confort i  l’ús variable d’aquest maleter s’ofereixen equips opcionals com la porta del maleter Easy-Pack d’accionament elèctric.

Quan es posi a la venda, el CLA Shooting Brake es podrà escollir entre dos motors dièsel, de 136 CV i 177 CV o tres de gasolina, de 122 CV, 156 CV i 211 CV, així com amb la tracció integral 4MATIC. Tots els propulsors portaran de sèrie el sistema Start&Stop.

Pel que fa a sistemes de seguretat i d’ajuda a la conducció, el Mercedes-Benz CLA Shooting Brake equiparà de sèrie el Collision Prevention Assist Plus, un sistema d’assistència a la conducció que incorpora una frenada parcial autònoma per reduir el risc de col·lisió, i també el sistema d’alerta per cansament Attention Assist.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *