1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou models d’Opel poden disposar del FlexFix per al transport de bicicletes
Nou models d’Opel poden disposar del FlexFix per al transport de bicicletes

Nou models d’Opel poden disposar del FlexFix per al transport de bicicletes

0
0

El sistema integrat de transport FlexFix d’Opel permet transportar fins a quatre bicicletes de forma fàcil, segura i estalviant espai, ja que pot ser extret sense cap esforç i desapareix de forma invisible en el para-xocs del darrera quan no està en ús sense que això afecti a la capacitat de càrrega del maleter.

Flex Fix Opel

Una altre avantatge del sistema de porta bicicletes FlexFix és que en estar situat a la part posterior del vehicle i no al sostre del mateix com els sistemes convencionals, no està sotmès al límit de velocitat de 120 km/h quan està carregat i no castiga tant l’aerodinàmica ni el consum de combustible. La posició del FlexFix és particularment estable i segura durant la frenada d’emergència o fins i tot en una col·lisió. I tan aviat com s’engrana la marxa enrere, un senyal acústic sona indicant que el sistema de transport està estès: el Park Pilot té en compte si el FlexFix està desplegat per adaptar la nova longitud del vehicle a l’assistència a estacionament marxa enrere.

Opel ofereix l’intel·ligent sistema porta bicicletes patentat en nou vehicles de la seva gamma: el nou Meriva, Astra cinc portes, Corsa de tres i cinc portes, Antara, Mokka i Adam, Per al Zafira Tourer i l’Astra Sports Tourer, el FlexFix admet fins a quatre bicicletes. Els preus van des dels 575 fins als 920 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *