1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou monovolum Peugeot 5008: per gaudir en família
Nou monovolum Peugeot 5008: per gaudir en família

Nou monovolum Peugeot 5008: per gaudir en família

0
0

El nou Peugeot 5008 mostra algunes de les seves remodelacions més evidents i visibles a nivell estètic i de disseny. Es fars inclouen la firma lumínica LED ja característica de la marca i en els nivells d’acabat superior compten opcionalment amb lents de xenó amb altura regulable de forma automàtica en funció de la càrrega

Peugeot 5008.

La comoditat és una constant en el seu interior. Tots els ocupants, independentment del nombre de places que ocupin, gaudeixin d’amplitud i espai. Això dóna lloc a una excel·lent habitabilitat. L’accés a aquest interior és senzill gràcies especialment a la cinemàtica de les places laterals de la segona fila que s’eleven mitjançant un simple moviment.

Al lloc de conducció del nou 5008 també presenta novetats molt interessants. La posició del volant gairebé vertical està inspirada en el segment de les berlines. La visibilitat és excel·lent gràcies a la posició del conductor. I, a més, la instrumentació elevada Head-Up Display color, formada per una làmina regulable, completa aquesta experiència en permetre mantenir la vista a la carretera per consultar la informació.

Els atributs del nou Peugeot 5008 en combinació amb les seves motoritzacions donen lloc a un vehicle amb un comportament en carretera ideal i una experiència de conducció i vida a bord indiscutible. El nou monovolum Peugeot 5008 HDi i 115 CV està disponible des de 16.900 euros Pla PIVE inclòs.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *