1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Opel Meriva amb motors de nova generació i nombroses millores
Nou Opel Meriva amb motors de nova generació i nombroses millores

Nou Opel Meriva amb motors de nova generació i nombroses millores

0
0

Opel presentarà el nou Meriva, més sofisticat, més eficient i més funcional que mai, al Saló de l’Automòbil de Brussel·les, del 16 al 26 de gener de 2014. El nou Opel Meriva és una continuació consistent del concepte previ millorat amb petits detalls. Rep un nou frontal que té les característiques del nou Opel Insignia presentat recentment al Saló de Frankfurt, amb una elegant i generosa graella davantera cromada i un brillant disseny dels llums. La tecnologia LED és disponible pels llums del dia i els fars posteriors, amb un disseny nou i d’alta tecnologia.

Opel Meriva

A més d’un magnífic aspecte exterior, aquest cotxe disposa de motors de primera classe. El nou Meriva equipa la nova generació de motoritzacions dièsel d’Opel, l’1.6 CDTI que acaba d’estrenar el Zafira Tourer. Aquest refinat motor dièsel, el més silenciós de la seva classe, estarà disponible inicialment en la versió de 136 CV i entrega un parell màxim de 320 Nm. Consumeix només 4,4 litres cada 100 km i emet 116 gr de CO2 per km, un 10% menys que el seu predecessor d’1.7 litres de 130 CV. I alhora ofereix molta millor acceleració i prestacions. En el decurs de l’any 2014, arribaran altres motors 1.6 dièsel que seran encara més austers en consum i emissions.

A més de l’1.6 dièsel, tots els motors de gasolina i la versió de GLP del nou Meriva, compleixen ja la normativa Euro 6 d’emissions. Els motors de gasolina de 1.4 litres (120 CV y 140 CV) s’ofereixen en combinació amb una caixa de canvis revisada automàtica de sis velocitats i baix fregament. Les caixes de canvis manuals de cinc i sis velocitats han estat substancialment millorades i ofereixen una major precisió.

El nou Meriva també rep el sistema de connectivitat i entreteniment IntelliLink d’última generació, amb navegació i control de veu integrada, ràpida i fàcil d’usar. La gran pantalla d’alta definició de set polsades fa fàcil la lectura i el funcionament, i també mostra la imatge de la càmera de visió del darrera.

“Fa una dècada, el primer Opel Meriva estava sol en el mercat. Ara hi ha més de vint models competint en el seu segment, però es manté sense oposició pel que fa a ergonomia i flexibilitat. A més, amb el nou Meriva arriben millores substancials en disseny i amb una nova generació de motors dièsel nets i potents, transmissions revisades i la nova generació de sistemes IntelliLink d’info entreteniment, diu el President-Conseller Delegat d’Opel, el Dr. Karl-Thomas Neumann.

Els preus del nou Meriva s’anunciaran a principis de novembre, moment a partir del qual ja es podran realitzar comandes. Les primeres unitats seran entregades a finals del mes de gener del 2014.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *