Nou PEUGEOT 308: Innovació i sostenibilitat en moviment

En el cor de la innovació automobilística, PEUGEOT reimagina la mobilitat amb el seu últim 308. Amb versions que abasten des de la gasolina fins a l’elèctric pur, aquest model destaca per un disseny dinàmic, prestacions avançades i un compromís ferm amb la sostenibilitat. Explora el futur de la conducció amb el PEUGEOT 308.

Durant dècades, PEUGEOT ha brillat en el món de l’automoció gràcies al seu emblemàtic “Sèrie 3”, sinònim de berlines compactes de gamma mitjana plenes d’èxit i innovacions. La generació actual del PEUGEOT 308 ha marcat un punt d’inflexió, inaugurant la nova identitat del Lleó i posicionant fermament a PEUGEOT dins el segment de marques generalistes amb ànima premium. El seu disseny distintiu i dinàmic, juntament amb un alt nivell tecnològic, defineixen aquest vehicle.

Amb el llançament de l’E-308, PEUGEOT introdueix el primer model de la seva gamma amb cinc opcions de propulsió: gasolina, dièsel, híbrid suau (MHEV), híbrid endollable (Plug-In Hybrid) i 100% elèctric. Aquesta nova versió elèctrica revoluciona el segment amb un motor de 156 CV (115 Kw) i una autonomia WLTP de 413 quilòmetres, combinant confort, espai interior i les avantatges de l’etiqueta “Zero” per a zones de baixes emissions.

El PEUGEOT E-308 incorpora un carregador d’11 Kw i un cable de càrrega trifàsic Modo 3 de 22 Kw, permetent una recàrrega ràpida del 20% al 80% en només 25 minuts amb estacions de 100 kW. Així mateix, el model 308 Plug-In Hybrid destaca amb dues versions híbrides endollables de 225 CV i 180 CV, combinant agilitat, potència i sostenibilitat.

El model 225 e-EAT8 aplega la màxima potència dins la família 308, fusionant un motor PureTech de 180 CV amb un elèctric de 81 kW, assolint emissions des de 26 g/Km de CO2 i fins a 59 Km d’autonomia elèctrica. La versió 180 e-EAT8, amb emissions des de 25 g de CO2 per km, promet fins a 60 km d’autonomia 100% elèctrica.

L’opció MHEV de 136 CV ja està disponible, oferint avantatges com l’etiqueta ECO i la possibilitat de circular sense emissions en determinats trams urbans. A més, el PEUGEOT 308 no oblidada les motoritzacions tèrmiques, amb els motors PureTech 130 i dièsel BlueHDi 130, ambdues opcions disponibles amb canvi manual o automàtic.

En el camp tecnològic, l’E-308 evoluciona amb el PEUGEOT i-Cockpit® i una pantalla de 10 polzades, a més de l’i-Connect per a una major connectivitat. Les ajudes a la conducció de darrera generació, com el pack Drive Assist 2.0, afavoreixen una experiència de conducció semiautònoma, augmentant la seguretat i el confort en cada viatge.

El PEUGEOT 308 redefineix l’estàndard de la mobilitat moderna, combinant estil, tecnologia avançada i un compromís amb el medi ambient. Descobreix com aquest model pot transformar la teva experiència de conducció, oferint una fusió perfecta entre rendiment i sostenibilitat.

Total
0
Shares
Anterior
Fiat 600e: Estil i elegància italiana electrificades

Fiat 600e: Estil i elegància italiana electrificades

Per cert… Que sapigueu que no m’he equivocat

Posterior
Problemes per Márquez, Acosta segon i una bandera vermella

Problemes per Márquez, Acosta segon i una bandera vermella

Així ha sigut la primera jornada de test a Sepang

També et pot interessar
Total
0
Share