1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Peugeot 508, signe de caràcter
Nou Peugeot 508, signe de caràcter

Nou Peugeot 508, signe de caràcter

0
0

Peugeot ha presentat una evolució notable de la seva berlina del segment D, el nou 508. Exhibeix una nova graella més vertical i el frontal es caracteritza també per uns grups òptics amb llums de LEDs. El capó s’ha redissenyat per guanyar horitzontalitat. La part posterior està millor estructurada, amb un para-xocs redissenyat que es separa visualment del maleter, augmentant la seva funció protectora.
Peugeot 508

El nou Peugeot 508 disposa de renovats equipaments com la pantalla tàctil de 7 polzades, Head Up Display, càmera de visió posterior o control d’angle mort.

Pel que fa als motors, la gamma equipa motors de gasolina i dièsel d’última generació. En gasolina, el nou Peugeot 508 porta el nou motor 1.6 THP S&S de 165 CV, associat a una caixa de canvis manual de sis velocitats o la nova caixa de canvis automàtica de sis relacions. En dièsel equipa el motor 2.0 BlueHDi BVM6 de 150 CV i el nou 2.0 BlueHDi EAT6 de 180 CV. Pel que fa a la tecnologia HYbrid4, que segueix essent una proposta única al segment, s’ha actualitzat tant per a la berlina com per l’RXH. El motor tèrmic dièsel 2.0 HDi de 163 CV i l’elèctric de 37 CV acoblat a les rodes posteriors funcionen de forma alternativa o complementaria sense que el conductor s’hagi de preocupar d’escollir un o l’altre.

La comercialització del nou 508 s’iniciarà a Europa el mes de setembre de 2014.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *