1. Home
  2. Motos
  3. Nou Piaggio Beverly 300 S
Nou Piaggio Beverly 300 S

Nou Piaggio Beverly 300 S

0
0

Després de deu anys d’història i d’èxits, Piaggio, ofereix una nova versió del Beverly, el Piaggio Beverly 300 S.

Piaggio Beverly 300 S

Les formes del Piaggio Beverly es deriven d’una acurada i harmoniosa evolució de l’estil més tradicional d’aquest model, que ha permès crear unes línies encara més refinades.

Un frontal cridaner, un conjunt òptic de  doble paràbola amb els intermitents integrats, a més d’una innovadora llum de posició posterior de tipus LED, són els elements més característics d’aquesta moto juntament amb els embellidors cromats al centre de l’escut.

El seient, amb dos nivells separats, un per al conductor i l’altre per al passatger, és també un element distintiu d’aquest model que assegura un altíssim nivell de control. Cal destacar que el buit que hi ha sota el seient, que està dotat d’una llum de cortesia, és el més ampli de la seva categoria i pot allotjar al mateix temps dos cascs del tipus jet.

El quadre d’instruments, il·luminat blau, es compon de tres elements circulars (taquímetre, temperatura de l’aigua i nivell de carburant), a més d’un modern display LCD amb funció comptaquilòmetres i rellotge digital, tensió de la bateria i temperatura ambient, reserva de gasolina, fars, intermitents, pressió d’oli i revisió del sistema d’injecció.

El propulsor de 300 c.c. és un monocilíndric de 4 temps, 4 vàlvules i injecció electrònica que aconsegueix una potència màxima de 22,2 CV a 7.250 rpm amb un parell màxim de 23 Nm a només 5.750 rpm; valors que asseguren al Beverly una ràpida resposta de l’accelerador i prestacions extremadament brillants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *