1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Porsche 911 Targa: Pur disseny
Nou Porsche 911 Targa: Pur disseny

Nou Porsche 911 Targa: Pur disseny

0
0

Porsche completarà a l’estiu el seu trio de vehicles esportius basat en la línia 911. Després de les variants Coupé i Cabriolet, la tercera carrosseria de la nova generació de l’911 s’estrena ara amb els 911 Targa 4 i 911 Targa 4S de tracció integral.

La característica distintiva del Targa segueix sent el seu sistema de sostre innovador i completament automàtic. Igual que en el llegendari Targa original de 1965, destaca per la seva típica barra antibolcada ampla, així com per una secció de sostre sobre els dos seients davanters que pot desplaçar-se i per una finestra posterior envoltant. L’operació d’obrir i tancar el sostre es realitza de forma còmoda en només 19 segons.

El 911 Targa 4 està propulsat per un motor bòxer de sis cilindres i 3 litres que, amb l’ajuda de dos turbocompressors, arriba ara els 385 cavalls de potència (283 kW) i, en combinació amb el pack opcional Sport Chrono, aconsegueix una acceleració de 0 a 100 km / h en tot just 4,2 segons, una dècima més ràpid que el model anterior. El motor del 911 Targa 4S té 450 cavalls (331 kW) i, amb aquest mateix pack, fa que s’arribi als 100 km / h en 3,6 segons, la qual cosa suposa rebaixar en quatre dècimes el temps del seu predecessor. La velocitat màxima de l’911 Targa 4 és de 289 km / h (2 km / h més que abans), mentre que el 4S arriba als 304 km / h (3 km / h més que abans).

Tots dos esportius estan equipats amb la transmissió PDK de doble embragatge i vuit marxes, a més de comptar de sèrie amb el sistema Porsche Traction Management (PTM) de tracció integral, per gaudir a el màxim de el plaer de conduir. Com a alternativa, el 911 Targa 4S es pot demanar amb la caixa del canvi manual de set velocitats de nou desenvolupament, amb la qual s’inclou el pack Sport Chrono. També està disponible per primera vegada en les dues versions el Porsche InnoDrive, que integra el control de creuer adaptatiu. Gràcies a la millorada funció Smartlift, l’alçada lliure a terra es pot programar per aixecar el frontal en zones d’ús freqüent. La llista d’opcions es completa amb una àmplia gamma d’elements de Porsche Tequipment i amb noves alternatives de Porsche Exclusive Manufaktur. Al juny, Porsche llançarà una edició especial de l’911 Targa que ampliarà les possibilitats de combinar elements estilístics tradicionals, dissenys atemporals i tecnologia d’avantguarda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *