1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou SEAT Ateca 2020
Nou SEAT Ateca 2020

Nou SEAT Ateca 2020

0
0

Tots els vehicles SEAT mantenen els mateixos valors fonamentals, oferint dinamisme, estètica sense rival, confort, seguretat i connectivitat. El SEAT Ateca ha demostrat ser un important referent en el mercat, amb vendes pujant cada any des del seu llançament el 2016. Fins ara s’han venut més de 300.000 unitats i només en 2019 prop de 100.000 vehicles van sortir de la línia de producció.

El llançament de la renovada SEAT Ateca aporta una nova dimensió al SUV compacte, enfortint la seva posició en el mercat i fent d’ell una opció encara més competitiva.

El disseny ha estat remodelat, aplicant el nou llenguatge de disseny de SEAT, amb una aparença realçada, que afegeix confiança a la seva personalitat i caràcter, i aportant un grau de versatilitat addicional, ja sigui quan es condueix per vies urbanes o fora d’elles.

També està ben servit de cara al nostre món connectat en incessant creixement: el nou SEAT Ateca proporciona als clients l’oportunitat de portar amb si la seva vida digital dins del vehicle, i també quan estan fora d’ell. El SUV compacte ofereix connectivitat a través de l’última tecnologia d’info-entreteniment, amb Full Link-acces sense fil a través d’Android Auto i CarPlay d’Apple- i funcions i serveis en línia a través d’aplicacions embarcades al cotxe per ampliar experiència de conducció de client.

El SEAT Ateca integra ara alguns dels sistemes d’assistència al conductor més avançats que existeixen, incloent-hi control de velocitat de creuer adaptatiu (ACC) i predictiu, assistent precol·lisió, assistent de viatge i assistent lateral i de sortida. Les tecnologies fan més segur i més confortable al SUV compacte en qualsevol situació que es puguin trobar els clients durant la conducció.

Finalment, el SEAT Ateca 2020 ofereix una gamma de nous i avançats motors de combustió per reduir les emissions. La gamma inclou opcions  de gasolina (TSI) i dièsel (TDI), que estan disponibles en potències d’entre 110 CV (81 kW) i 190 CV (140 kW).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *