1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Seat León ST 4Drive: tracció total, eficiència i versatilitat
Nou Seat León ST 4Drive: tracció total, eficiència i versatilitat

Nou Seat León ST 4Drive: tracció total, eficiència i versatilitat

0
0

León ST augmenta la seva versatilitat gràcies a l’arribada de la versió 4Drive, que incorpora la tracció permanent a les quatre rodes amb control electrònic. D’aquesta manera, el nou Seat Leon ST 4Drive ofereix la màxima tracció i seguretat fins i tot en les condicions més dures de circulació.

SEAT-LEON-ST-001H

El León ST amb tracció integral s’ha presentat al públic al Saló de l’Automòbil de Viena i arribarà al mercat amb dos propulsors TDI que generen 105 i 150 CV de potència, dos motors que a més demostren una gran eficiència: el seu consum ponderat és de 4,5 i 4,8 litres als 100 quilòmetres, respectivament, xifres pendents d’homologació. La variant equipada amb el motor 1.6 TDI CR de 105 CV es començarà a comercialitzar a l’abril del 2014, mentre que la versió amb la mecànica 2.0 TDI CR de 150 CV sortirà a la venda aquest estiu.

Juntament amb els motors TDI d’última generació i la tracció integral permanent amb control electrònic intel·ligent, el León ST 4Drive presenta un ampli ventall de solucions tecnològiques. El sistema de control de tracció dinàmic EDS (bloquejos diferencials electrònic en els dos eixos), el diferencial electrònic XDS, el control electrònic d’estabilitat i el fre multi col·lisió, proporcionen la màxima seguretat. Així mateix, s’ofereixen més dispositius d’alta tecnologia a nivell opcional com els fars de LED’s integrals, el control de velocitat adaptatiu ACC amb l’assistent de frenades d’emergència, el detector de somnolència i l’assistent de control de carril.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *