1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou sistema SYNC 2 de Ford, activat per veu
Nou sistema SYNC 2 de Ford, activat per veu

Nou sistema SYNC 2 de Ford, activat per veu

0
0

Ford Motor Company ha presentat per primera vegada a Europa el sistema SYNC 2,  que permet als conductors controlar els seus sistemes in-car mitjançant ordres de veu senzilles i naturals i una pantalla tàctil de vuit polzades d’alta resolució de color.  El SYNC s’incorpora al nou Focus que ha estat presentat avui al Mobile World Congres de Barcelona, permetent de manera més fàcil mitjançant ordres de veu controlar els sistemes d’entreteniment, control de climatització, navegació per satèl·lit i els dispositius connectats al cotxe. Seguint el feedback aportat pels usuaris, SYNC 2 també inclou uns controls més senzills i estilitzats.

Ford SYNC2

Amb només prémer el botó de control de veu i dir “Tinc gana” es generarà una llista de restaurants propers. SYNC 2 us posarà en contacte per telèfon amb el restaurant perquè puguis reservar taula i després et dirigirà fins al mateix. També s’ha simplificat la manera d’introduir una adreça de navegació. En comptes de recitar l’adreça  per parts, pots dir l’adreça d’una sola vegada i SYNC 2 oferirà les direccions. Per llocs d’interès ni tan sols necessites l’adreça. Simplement dient “Sagrada Família” o “Museu del Prado”. Les localitzacions es mostren a la pantalla 3D, igual que les principals interseccions.

Si tens calor, digues “aire condicionat al màxim” per refrescar-te, o pots ser més específic i dir “temperatura a 20 graus”. Connecta el teu dispositiu MP3 i pots escoltar la música que vulguis. Només has de demanar a SYNC que reprodueixi l’artista o la cançó que vulguis.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *