1. Home
  2. Motos
  3. Nou SYM Fiddle III
Nou SYM Fiddle III

Nou SYM Fiddle III

0
0

El nou SYM Fiddle, d’estil Vintage, millora en tots els aspectes respecte a la versió a la versió anterior. Creix fins als 1.870 mm i sota el seient articulat disposa d’espai per a un casc; per guardar un casc integral, porta incorporat, de sèrie, un bagul posterior, a joc amb els colors de la carrosseria. Per primera vegada, el Fiddle a més de colors uniformes com el blanc, negre i blau fosc, s’ofereix amb dues divertides combinacions cromàtiques: blau clar alternat amb blanc, i vermell combinat amb blanc.

SYM Fiddle III

 

El Fiddle 125 incorpora un motor totalment nou, amb una millor distribució i components electrònics més avançats. Igual que el Fiddle 125, la versió 50 cc es basa en una mecànica de quatre temps. A la part cicle, la suspensió posterior permet reglar la precàrrega dels amortidors. Les rodes de 12 polzades ofereixen una gran estabilitat i maniobrabilitat en ciutat i els frens són de disc davanter i tambor posterior. El cavallet lateral articulat substitueix el seu mecanisme de plegat automàtic per un interruptor que evita l’arrencada de l’escúter si es mantingués estès.

El nou Fiddle està ja a la venda a la xarxa de distribuïdors SYM, al preu de 1.699 euros per a la versió de 50 cc, i de 1.999 euros per a la de 125 cc. Com a promoció, les despeses de matriculació són gratuïtes per al Fiddle 125.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *