1. Home
  2. Motos
  3. Nou SYM HD 2 125 CBS, amb sistema de frenada integral
Nou SYM HD 2 125 CBS, amb sistema de frenada integral

Nou SYM HD 2 125 CBS, amb sistema de frenada integral

0
0

SYM llança el nou HD2 125 CBS, un escúter de roda alta que incorpora el sistema de frenada combinada. Aquest sistema proporciona al conductor una frenada equilibrada ja que part de la potència de frenada és transferida a la roda davantera.

SYM

L’HD2 destaca per la seva amplitud general, començant pel seu frontal, caracteritzat pel seu doble llum “multiconvex” i acabant per les seves formes i línies de carrosseria, més prolongades del que és habitual. Frontalment, s’ha optat per augmentar l’amplitud dels carenats i parafangs, millorant la protecció i l’aerodinàmica de l’escúter. Sota del seient hi ha espai suficient per guardar-hi un casc integral.

La instrumentació és molt completa, amb dues esferes laterals, per al control de la temperatura del motor i nivell de gasolina, i una central, més gran, destinada al velocímetre i tres testimonis. La zona que envolta el lloc de conducció està també especialment cuidada. Disposa d’una guantera amb clau i la plataforma plana de l’HD 2 ofereix una àmplia superfície per recolzar els peus.

En la seva part tècnica, l’HD2 125 CBS incorpora un motor de 15 CV de refrigeració líquida. Cal destacar que la culata té quatre vàlvules. Com en tots els models SYM, el seu cilindre d’alumini rep un tractament interior ceràmic, que li permet mantenir una menor temperatura de funcionament, beneficiant la precisió i la longevitat del propulsor.

Pel que fa a suspensions i frens, manté la forquilla telescòpica d’eix centrat al davant, i doble amortidor regulable, amb molles de pas variable al darrera. A més del nou sistema de frenada integral, el SYM HD 2 125 CBS disposa de discos de fre en ambdós eixos.

Per la seva recent arribada al mercat, el SYM HD 2 125 CBS, que es pot conduir amb el carnet B, es beneficia d’una promoció de llançament, amb vigència limitada, de 2.699 euros. Els colors disponibles són el blanc, negre i gris fosc metal·litzat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *