1. Home
  2. Actualitat
  3. Nou Twingo, Renault reinventa la seva icona urbana.
Nou Twingo, Renault reinventa la seva icona urbana.

Nou Twingo, Renault reinventa la seva icona urbana.

0
0

Vint anys després d’haver revolucionat el segment dels vehicles urbans amb Twingo, Renault s’ha decidit a reinventa’l. A partir d’una pàgina en blanc, els enginyers i dissenyadors de Renault s’han inspirat en l’herència de van deixar el Twingo original i el mític R5. L’objectiu era crear un petit vehicle urbà que guanyés en habitabilitat i agilitat, minimitzant la mida exterior. En aquest context es van creuar els camins entre Renault i Daimler qui, per la seva banda, estava treballant en els seus futurs Smart. Després de múltiples trobades, el  2010 es va firmar un acord de cooperació estratègica entre les dues empreses, el que va donar el senyal oficial de sortida al projecte del Nou Twingo i als futurs Smart 2 i 4 places.

Renault Twingo

I ara Renault ens el mostra. En línea amb els concepts-cars Twin’Z i Twin’Run desvetllats el 2013 i amb determinats elements que s’inspiren en els R5 i R5 Turbo, el nou Twingo mostra una forta personalitat, molt alegre i vistosa, amb una paleta de quatre colors “pop” plens de vida: blau clar, blanc, groc i vermell. L’esperit Twingo ha tornat!.

El pas del motor a la part posterior allibera el tren davanter i permet millor el radi de gir de manera important. Així, el nou Twingo mostra una sorprenent manejabilitat, circula amb agilitat per la ciutat i s’aparca fàcilment amb unes poques voltes de volant. L’arquitectura amb motor a darrera allibera també molt d’espai a bord. Amb un bloc davanter reduït i les rodes portades als quatre extrems, el nou Twingo gaudeix d’una distància entre eixos i d’una habitabilitat dignes d’un segment superior. I per primera vegada proposa una carrosseria de cinc portes que fa que guanyi polivalència.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *