1. Home
  2. Cotxes
  3. Nou Volkswagen Cross Coupé GTE
Nou Volkswagen Cross Coupé GTE

Nou Volkswagen Cross Coupé GTE

0
0

Volkswagen ha presentat el nou Cross Coupé GTE, un prototip SUV de cinc places que anirà equipat per primera vegada amb un esportiu i eficient motor V6 híbrid endollable.

Cross Coupe´GTE 1

Aquest vehicle està pintat de color blau “Pacífic Glacera” i combina una alta eficiència amb un atractiu disseny. Això queda especialment demostrat per un exterior que es caracteritza per línies precises, un llarg capó i una secció frontal molt elevada.

Cross Coupe´GTE 2

Aquest nou disseny també es troba a l’interior del Cross Coupé GTE. L’estructura horitzontal del panell d’instruments crea una atmosfera molt ordenada, espaiosa i progressiva. Això és gràcies també a les pantalles integrades i els elements cromats.

El SUV concept està propulsat per un motor de gasolina V6 de 3.6 litres i dos propulsors elèctrics. El motor d’injecció directa i sis cilindres (FSI) entrega 280 CV mentre que els dos elèctrics tenen una potència de 40 kW i de 85 kW cosa que fa que aquest vehicle tingui disponibles 360 CV.

El conductor pot usar el botó GTE per canviar el mode GTE i activar el perfil més potent i sport del prototip, de manera que les característiques de l’accelerador, la caixa de canvis i la direcció són encara més esportives.

En un principi el Volkswagen Cross Coupé GTE es vendrà als Estats Units però no es descarta que en un futur s’ampliï a altres mercats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *