1. Home
  2. Motos
  3. Nous accessoris per a les Vespa
Nous accessoris per a les Vespa

Nous accessoris per a les Vespa

0
0

Amb l’arribada de la nova temporada, Vespa mostra les seves últimes novetats com ara el protector per a les cames, per als models GTS, Sprint i Primavera, que protegeix de la pluja i de la fred ja que està fabricat en material tèrmic. Aquesta peça té un preu de 93,30 euros + IVA.

606085M_B-SUDADERA KIDS CCAP.'VESPA'AZUL-U

Per als més petits de la casa, Vespa els hi ofereix una dessuadora amb una caputxa i un cangur que estan fets de cotó i polièster al cinquanta per cent mentre que els punys són elàstics. Disponible en quatre colors, blau, verd, gris i pruna, la dessuadora té un preu de 35,23 euros + IVA.

I per millorar la seguretat del motorista, Vespa ha fabricat per a la GTS un kit perimetral posterior i per al parafangs, a més d’unes graelles davanteres i posteriors. A més, tant la graella davantera com la posterior fan augmentar la capacitat de càrrega del vehicle. El kit perimetral posterior té un preu de 180,16 euros + IVA, la graella davantera es pot adquirir per 150 euros + IVA, la graella del darrere té un valor de 74,20 euros + IVA i el kit perimetral del parafangs davanter té un preu 51, 24 euros + IVA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *