1. Home
  2. Actualitat
  3. Nous accessoris per al Toyota RAV4
Nous accessoris per al Toyota RAV4

Nous accessoris per al Toyota RAV4

0
0

Toyota llança la gamma 2014 d’Accessoris Originals Toyota per al RAV4

Accessoris RAV4

Entre les novetats destaquen el Sistema d’Entreteniment Posterior – ‘Rear Entretainment System (RES) – i les reixetes separadores i divisòries del maleter per facilitar el transport d’animals domèstics.

El Sistema d’Entreteniment Posterior és un dispositiu que inclou un Suport Multiusos on es pot inserir un Sistema Portàtil DVD i/o un suport per a l’iPad. El Suport Multiusos, que s’ubica per sota el reposacaps davanter, és la base on es connecten els altres accessoris.  Es pot escollir entre dues modalitats: amb alimentació elèctrica, necessària per a la instal·lació de les pantalles del DVD i per carregar un iPad (amb el cable estàndard d’Apple), i sense alimentació elèctrica, si únicament es desitja un suport per subjectar un iPad. El Sistema Portàtil DVD, que no requereix cap més instal·lació que la del Suport Multiusos, es compon de dues pantalles TFT de 7 polzades amb reproductor de CD i DVD, connexió USB i ranura per a targetes SD. Inclou comandament a distància i, opcionalment, auriculars inalàmbrics.

Un altre dels elements més nous és el Hotspot, un dispositiu que permet oferir connexió a Internet a bord del vehicle. Entra en funcionament només arrencar el vehicle i es desconnecta automàticament en apagar el motor. El Hotspot s’instal·la fora de la vista, a dins l’habitacle, i funciona introduint una targeta SIM amb connexió 3G de qualsevol operador de telecomunicacions disponible del mercat. Permet la connexió a Internet dels dispositius associats, fins a cinc a la vegada.

Tots els accessoris disponibles per a la gamma 2014 de RAV4 es comercialitzen a la Xarxa de Concessionaris Oficials Toyota Espanya.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *