1. Home
  2. Cotxes
  3. Nous Audi TT Roadster i TTS Roadster, emoció garantida
Nous Audi TT Roadster i TTS Roadster, emoció garantida

Nous Audi TT Roadster i TTS Roadster, emoció garantida

0
1

La tercera generació del TT Roadster i el TTS Roadster equival a pura emoció i diversió a cel obert. Això es deu en part al complet equipament del nou TT Roadster, amb un bon nombre d’elements destinats al confort. El conductor pot connectar el seu telèfon mòbil al sistema d’informació i entreteniment a través de l’Audi phone box, mentre que el micròfon incorporat al cinturó de seguretat proporciona una bona qualitat de so, fins i tot quan la capota està plegada. Els seients esportius S d’aquest biplaça ofereixen una subjecció i un confort òptims i inclouen, com a element opcional, la calefacció per a la zona del coll.

Audi TT RoadsterLa nova generació de l’Audi TT Coupé i Roadster compta amb una pantalla i un concepte de maneig nous. Tot està centrat en el conductor i permet una utilització més intuïtiva. La innovació més destacable és l’Audi virtual cockpit. El quadre d’instruments digital, amb un monitor TFT de 12,3 polzades, presenta tota la informació amb gràfics d’alt contrast en tres dimensions. El conductor pot seleccionar diferents pantalles segons la informació que necessiti. El terminal MMI situat a la consola del túnel central també segueix una nova lògica de funcionament. Un menú que permet que gairebé totes les entrades es completin en uns pocs passos, sovint utilitzant la cerca de text lliure i el control de veu.

La llargada dels nous TT Roadster i TTS Roadster és de 4,18 metres, 2,15 dels quals corresponen a la distància entre eixos. La carrosseria manté les línies pures i atemporals de l’Audi TT de primera generació; això sí, amb la reinterpretació de molts elements i el disseny millorat amb detalls distintius.

Audi ofereix un motor TDI i un altre TFSI pel llançament del nou TT Roadster. El TTS Roadster també utilitza un propulsor TFSI. Aquests motors turbo de dos litres i quatre cilindres desenvolupen entre 184 i 310 cavalls, i són considerablement més eficients que els de la generació anterior. Independentment de la versió de motor, la potència es transmet a través d’una caixa de canvis manual de sis velocitats. La transmissió S-tronic de sis marxes està disponible com a opció per als dos propulsors TFSI. El nou Audi TT Roadster va iniciar la seva comercialització al mercat estatal l’últim trimestre del 2014 i el TTS Roadster es començarà a vendre dins el primer trimestre del 2015. El preu base del 2.0 TFSI serà de 44.650 euros.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *