1. Home
  2. Motos
  3. Nous avenços tècnics per a la Vespa més jove
Nous avenços tècnics per a la Vespa més jove

Nous avenços tècnics per a la Vespa més jove

0
0

En la versió 125 de la Sprint i en les versions 125 i 150 de la Primavera, la Vespa de “xassís petit” arriba amb els últims avenços tècnics destinats a augmentar la seguretat.

Vespa ABS

Pocs mesos després de la seva presentació, tant la Vespa Primavera com la Vespa Sprint evolucionen amb l’adopció del sistema de frens ABS.

El sistema ABS de la Vespa Primavera i la Vespa Sprint està equipat amb un sistema de detecció de rpm – un sensor i una roda fònica – que mesuren instantàniament la velocitat i la desacceleració de la roda davantera respecte a la del vehicle. El sensor es comunica amb una font d’energia hidràulica que activa el sistema ABS si la roda desaccelera fortament, evitant el bloqueig i, a continuació, la pèrdua de control del vehicle, garantint una frenada estable i eficient fins i tot en un baix coeficient de fricció.

Aquest sofisticat sistema de seguretat, desenvolupat especialment per al “xassís petit” de la Vespa, també té l’avantatge de ser molt lleuger, el que deixa pràcticament sense canvis el pes del vehicle en ordre de marxa.

A més, la Vespa Primavera i la Vespa Sprint han introduït un nou tipus de suspensió davantera, que proporciona un poder completament redissenyat per reduir a la meitat la fricció de lliscament, el que augmenta el confort de conducció i la capacitat d’absorbir les imperfeccions de l’asfalt.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *